Ads Top

Survivor - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο Αρναούτογλου «δικάζει» Ατζούν για το Survivor - «Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό»!


Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το Survivor - Το οργισμένο μήνυμα στον Ατζούν - Όλα όσα είπε ο πρώτος παρουσιαστής του Survivor στην Ελλάδα
Οργισμένο μήνυμα από τον διάσημο παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην τηλεόραση και… πετάει μπηχτές για τον Ατζούν Ιλιτζαλί!




Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ο πρώτος παρουσιαστής του Survivor στην Ελλάδα, στο MEGA πριν πολλά χρόνια, όμως πλέον ούτε το παρακολουθεί ούτε μπορεί να καταλάβει γιατί υπάρχουν ακόμα τηλεθεατές που το βλέπουν.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μέσω της πρωινής ραδιοφωνικής του εκπομπής στον SFERA, έκανε… επίθεση στο ριάλιτι του Ατζούν Ιλιτζαλί και μεταξύ άλλων ανέφερε πως μόνο στην Ελλάδα υπάρχει καθημερινό 4ωρο επεισόδιο και ότι αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο το συγκεκριμένο φορμάτ.



Σχολίασε επιπλέον πως για να γεμίσουν τις ώρες ασχολούνται μόνο με κουτσομπολιά και τι είπαν οι παίκτες μεταξύ τους και αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να κάνει νούμερα. Μάλιστα, όταν του επισήμαναν οι συνεργάτες του πως το πρόγραμμα πηγαίνει καλύτερα από όταν μπήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και τους… αναστάτωσε όλους στον Άγιο Δομίνικο, απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως και τόνισε με νόημα πως οι Έλληνες τηλεθεατές δεν θέλουν μόνο αυτή την τηλεόραση!



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ως παρουσιαστής του 1ου Survivor:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.