Ads Top

Survivor Spoiler 6/5: Η ατάκα Τάκη σε Σοϊλέδη μετά την αποχώρηση Σοφιάννας - «Περίμενε λίγες μέρες και θα τα πούμε...»


Δεν το έδειξε η κάμερα - Δείτε τι είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στον Άρη Σοϊλέδη - Τι του απάντησε ο ποδοσφαιριστής
Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι ραγδαίες και το... ξεκατίνιασμα μεταξύ των παικτών συνεχίζεται κανονικά, με τις ισορροπίες να έχουν αλλάξει ειδικά μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη, την οποία ενδεχομένως δεν περίμεναν οι φαν του ριάλιτι επιβίωσης.




Το παρασκήνιο, βέβαια, έχει υπάρξει «άγριο» γύρω από το τέλος της παίκτριας της μπλε ομάδας, το οποίο ενδεχομένως κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει και ως πρόωρο. Ο ρόλος του Άρη Σοϊλέδη ενδεχομένως να υπήρξε σημαντικός, ειδικά αν είχε ενημερωθεί για όσα έχουν ακουστεί για τη σχέση τους στην Ελλάδα, θέλοντας να εκτονώσει την κατάσταση με την απομάκρυνσή της.

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε έναν κερδισμένο σε αυτή την εβδομάδα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια. Ο συμπαίκτης του Σοϊλέδη και της Σοφιάννας επιβίωσε μέσα από μια ψηφοφορία με δυνατές αντιπάλους, ήτοι την Αβραμάκη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, με το μισθοφόρο να βλέπει την τακτική του, όσο τοξική κι αν είναι ως προς τη συμπεριφορά του, να δικαιώνεται.



Survivor spoiler: Οι πανηγυρισμοί του Τάκη και το μήνυμα στον απογοητευμένο Σοϊλέδη

Κάπως έτσι, δεν μπορεί να μην νιώθει πως είναι... καβάλα στο άλογο στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, διαπιστώνοντας πως, με την ευλογία του τηλεοπτικού κοινού, έχει κι άλλο μέλλον, ευελπιστώντας να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί για χάρη της αγαπημένης του κορούλας. Και οι κουβέντες του με τον Σοϊλέδη, φυσικά, δεν έχουν τελειωμό εδώ.



Ο Τάκης δεν μπορούσε να μην πανηγυρίσει την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης και, λίγο μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας, πλησίασε τον Άρη, ώστε να του διαμηνύσει πως είναι... πολύ σκληρός για να πεθάνει. «Τα βλέπεις, αυτά που κάνει η κλίκα σας δε βγαίνουν και δεν πρόκειται να βγουν. Περίμενε λίγες μέρες και θα τα πούμε και με σένα», του είπε, νιώθοντας ισχυρός εν όψει επόμενης ψηφοφορίας για αποχώρηση.

Ο Σοϊλέδης του απάντησε πως «αυτή την φορά σε ψήφισαν, μην περιμένεις να είσαι τυχερός για πολύ ακόμη», αισθανόμενος με τη σειρά του πως δεν κινδυνεύει. Ενδεχομένη κοινή τους παρουσία στον τάκο, σίγουρα, θα έχει πολύ ενδιαφέρον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.