Ads Top

Survivor Spoiler 4/5: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου;


Μπλε ή Κόκκινοι; Ποιοι κερδίζουν σήμερα; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή
Μια ισχυρή εκτίμηση για το ποιος θα πανηγυρίσει το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας Μετά το έπαθλο επικοινωνίας, η 19η εβδομάδα στο Survivor ολοκληρώνεται με το έπαθλο φαγητού.




Μοιρασμένες οι νίκες αυτή την εβδομάδα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Δύο νίκες σε δύο αγωνίσματα επάθλων για τους Μπλε και δύο κομβικές επικρατήσεις των Κόκκινων στις δύο ασυλίες που διαμόρφωσαν την τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε έξαλλος και τα έβαλε με Τάλα – Άρη για τις παράνομες συνομιλίες με Ελλάδα. Όσο για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ; Ο MakeUp Artist απειλεί την Κατερίνα Καινούργιου!



Από εκεί και πέρα, η ένταση υπάρχει στην Μπλε καλύβα και αναμένουμε με ενδιαφέρον την επικύρωση για το ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο! Σοφιάνα, Βρισηίδα και Τάκης θα περιμένουν την ετυμηγορία του κοινού.

Survivor spoiler 4/5:

Οι Κόκκινοι είναι χαλαροί, καθώς θα μείνουν ως έχουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Από εκεί και πέρα, αυτή την εβδομάδα δεν κέρδισαν κάποιο έπαθλο, σε αντίθεση με την προηγούμενη που τα σάρωσαν.



Δεν πήγαν ούτε Πούντα Κάνα, ούτε ήρθαν σε επαφή με τον έξω κόσμο.Επίσης, παραδοσιακά, η ομάδα που κερδίζει επικοινωνία, λυγίζει στο επόμενο αγώνισμα. Και οι Μπλε δεν αποτελούν εξαίρεση.

Επομένως, η πρώτη και ισχυρή εκτίμηση είναι ότι οι Κόκκινοι θα πανηγυρίσουν το έπαθλο φαγητού.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.