Ads Top

Survivor Spoiler 18/5: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Μπλε ή Κόκκινη; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Οι ασυλίες είναι και πάλι εδώ. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε δηλαδή. Το Survivor είναι στην τελική του ευθεία και το μενού για την Τετάρτη έχει δεύτερο αγώνα ασυλίας. Ποιος θα πάρει το δεύτερο μισό τοτέμ; Οι μπλε ή κόκκινοι;




Οι μπλε κέρδισαν πολύ εύκολα την πρώτη ασυλία που την είχατε σε real time από το Sportime. Αυτή τη στιγμή, η παρέα του Άρη Σοϊλέδη μοιάζει ανίκητη. Είναι σε πολύ μεγάλη φόρμα, κερδίζει συνέχεια τους αντιπάλους της, σε σημείο που αρχίζουμε να πιστεύουμε πως οι ομάδες είναι άνισες.

Εγώ θα το πω και κρατήστε το. Μην αποκλείστε να δούμε ξανά αλλαγές. Σύντομα μάλιστα. Αν και η επόμενη αποχώρηση θα είναι πολύ σημαντική για τη δυναμική των ομάδων. Με άλλα λόγια, από την επόμενη αποχώρηση θα είναι ξεκάθαρο αν θα μπορούν οι κόκκινοι να σταθούν άλλες δύο εβδομάδες με αυτή τη σύνθεση. Μέχρι εκεί. Διότι, η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Τα στατιστικά των παικτών δείχνουν μια μπλε παντοδυναμία.



Μετά τις επόμενες τρεις αποχωρήσεις, η παραγωγή θα πρέπει να κάνει εκ νέου εκτίμηση της κατάστασης και να αποφασίσει αν το παιχνίδι θα πάει σε ατομική. Έστω, σε ένα σημείο που οι παίκτες θα διαλέγουν ομάδα από το ξεκίνημα ενός αγωνίσματος. Είναι κάτι που θα το δούμε. Άπαντες ξέρουν πως το ατομικό παιχνίδι δεν φέρνει τηλεθέαση. Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θέλει να το καθυστερήσει.

Survivor spoiler 18/5: Μπλε ή κόκκινη;

Πάμε όμως στο σήμερα, στο τώρα. Το Survivor είναι σε φάση ασυλιών, τις πρώτες, μετά τη δεύτερη μίξη των ομάδων. Οι μπλε μοιάζουν πολύ πιο δυνατοί. Δεν το λέμε εμείς, το δείχνουν τα αποτελέσματα. Και μάλιστα το δείχνουν με εμφατικό τρόπο. Ούτε μία κόκκινη νίκη δεν έχουμε μέχρι στιγμής.



Η πρώτη ασυλία πήγε στο στρατόπεδο των μπλε. Η δεύτερη ασυλία θα πάει επίσης στην μπλε ομάδα. Δεν μπορώ να δω πως μπορούν να χάσουν. Δεν μπορώ να βρω τρόπο να μην κερδίσουν οι μπλε. Κατάφεραν να γίνουν ομάδα, αρκετά γρήγορα. Κι ας έχουν τον Κωνσταντίνο στην ομάδα τους. Αυτή τη στιγμή ελέγχουν το παιχνίδι πλήρως.

Θα υπάρξει και οριστικό survivor spoiler το πρωί. Έτσι για το τυπικό, μιας και θα έχουμε επικοινωνία. Ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει όλα και το πιο σημαντικό είναι οφθαλμοφανή. Μπλε, μπλε, μπλε…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.