Ads Top

Survivor Spoiler 1/5: Η παραγωγή διώχνει τον Σπύρο Μαρτίκα από το παιχνίδι;


Έξαλλοι στην παραγωγή με τον Σπύρο Μαρτίκα - Η καταγγελία του Τάκη και οι εξηγήσεις του Μαρτίκα στην παραγωγή - Τι έχει συμβεί
Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι, οπωσδήποτε, ένα από τα πρόσωπα του Survivor 5 και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον ξεχάσουμε, μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου ο ίδιος ελπίζει να είναι ο μεγάλος νικητής, έχοντας καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για αυτό.




Ο φαρμακοποιός της μπλε ομάδας έχει... από όλα. Είναι καλός αγωνιστικά, έχει τα δικά του σχέδια, δημιουργεί ίντριγκες από το πουθενά και, γενικά, είναι ακριβώς αυτό που ήθελαν εξαρχής στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, διαθέτοντας όλο το πακέτο για να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής.

Ο ίδιος, βέβαια, δεν έχει διστάσει σε πολλές περιπτώσεις να τσακωθεί με αρκετούς εκ των συμπαικτών ή των αντιπάλων του, αφού πρόκειται για μια αρκετά έντονη προσωπικότητα, που δεν περνά απαρατήρητη. Παράλληλα, δε διστάζει να κάνει τις δικές του συμμαχίες, ώστε να παραμένει στο παιχνίδι και να ελπίζει πως μπορεί, με την ψήφο του κοινού, όπου μετρά αρκετούς φαν, να πλησιάζει κάθε εβδομάδα το μεγάλο του στόχο.



Survivor spoiler: Η καταγγελία του Τάκη και οι εξηγήσεις του Μαρτίκα στην παραγωγή

Όπως φαίνεται, όμως, αυτές οι συμμαχίες δε δημιουργούνται πάντοτε με τα πιο ορθά μέσα. Ο Μαρτίκας, σύμφωνα με καταγγελία του Τάκη Καραγκούνια στο νέο συμβούλιο του νησιού, μοιάζει να έχει πλησιάσει παίκτες με ανταλλάγματα φαγητά, ποτά και ταξίδια, ώστε να τους πάρει με το μέρος του, σε μια κίνηση που φυσικά δεν επιτρέπεται, εκτός από το ότι... θυμίζει Τριαντάφυλλο.



Στο συμβούλιο, φυσικά, θα αρνηθεί πως έχει κάνει κάτι τέτοιο, αλλά στην παραγωγή δεν το άφησαν αψήφιστα να περάσει. Ήδη έχουν πλησιάσει τον Μαρτίκα και του έχουν ζητήσει εξηγήσεις, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα και να ξεκαθαρίζει, ότι αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας του Τάκη.

Η παραγωγή τον άφησε μεν ελεύθερο χωρίς να πάρει επιπλέον μέτρα, αλλά τον προειδοποίησε πως οφείλει να προσέξει, καθώς τέτοιες κινήσεις αντιβαίνουν σε μια επί ίσοις όροις «μάχη» για την επιβίωση και την τελική επικράτηση, οπότε θα αναγκαστούν να επέμβουν, ακόμη και με το τέλος του από το ριάλιτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.