Ads Top

Survivor - Χρήστος Δάντης: Ανάρτηση καρφί Χρήστου Δάντη για Σοφιάννα για Σοϊλέδη-Ασημίνα (pic)


Εκτός εαυτού ο Χρήστος Δάντης - Επιτέθηκε στην Σοφιάννα για την στήριξη στον Σοϊλέδη, δείτε όλα όσα έγραψε ο τραγουδιστής
Ο Χρήστος Δάντης υπερασπίστηκε για ακόμη μία φορά την αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου. 




Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μια από τις παίκτριες του Survivor που έχουν συζητηθεί αρκετά εξαιτίας της σχέσης της με τον Χρήστο Δάντη αλλά και του έντονου χαρακτήρα της.

Ο τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός στα social media και έχει αποκαλύψει αρκετές φορές ότι παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης και την έχει στηρίξει δημόσια και συνεχίζει να το κάνει.

Μετά τα όσα έχουν ειπωθεί στα συμβούλια αλλά και τα όσα έχουν γίνει μεταξύ της αγαπημένης του με την Σοφιάννα Αβραμάκη, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα πριν λίγη ώρα, ο Χρήστος Δάντης πέταξε τα «βέλη» του στη Σοφιάννα μέσω μιας ανάρτησης.



Όλα ξεκίνησαν ύστερα από ένα post της πρώην παίκτριας του Survivor, στο οποίο στήριζε δημόσια τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Χρήστος Δάντης έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:«Η πέτρα έρχεται από κοντά Ασημίνα. Αλλά μην ανησυχείς. Οι “ουρές”, “ουρές” μένουν».

Να σας θυμίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής και η Ασημίνα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε κόντρα.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.