Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 29/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα ποδοσφαίρου


Το παίρνει προσωπικά ο Άρης Σοϊλέδης, πόσα γκολ πετυχαίνει - Θα αγωνιστούν και ο Ατζούν και ο Γιώργος Λιανός
Αυτό είναι ένα παραδοσιακό παιχνίδι στο Survivor. Σχεδόν all time classic μπορούμε να πούμε. Ο αγώνας ποδοσφαίρου ασφαλώς με τη συμμετοχή και του Ατζούν! Ποιος αναμένεται να τον κερδίσει;




Αρχικά να σας πω πως εκτός από τον Ατζούν παίζει και ο Γιώργος Λιανός. Δεν ξέρω ποιες είναι οι ικανότητές του, αλλά χειρότερος από τον Σάκη Τανιμανίδη δεν θα είναι. Ο Σάκαρος είναι συμπαθής κατά τα άλλα, όμως στην μπάλα… ας το αφήσουμε καλύτερα. Με άλλα λόγια, άμπαλος! Ο Γιώργος Λιανός δεν ξέρουμε. Θα τον δούμε τώρα, αν και τον βλέπω να παίζει τέρμα περισσότερο. Αν και σε ένα σκηνικό παίζει άμυνα.

Ασφαλώς και είναι μικρός αγώνας, ανάμεσα σε ελληνική και τουρκική ομάδα. Μπλε και κόκκινοι πάλι. Όχι Ελλάδα vs Τουρκία. Τούρκοι και Έλληνες μπλε εναντίον Τούρκων και Ελλήνων κόκκινων απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Από την ελληνική πλευρά τα δύο αγόρια Τάλα και Στάθης παίζουν με τους κόκκινους. Από τους μπλε, ασφαλώς ο Άρης Σοϊλέδης και πιθανότατα να δούμε και την Ασημίνα, όπως και την Στέλλα ασφαλώς από την άλλη πλευρά.



Επιπρόσθετα, ο Ατζούν (χωρίς να βγάζει την μαύρη φορεσιά του) θα παίξει με τους κόκκινους. Το κατέχει ο Ατζούν, μην το ξεχνάτε. Ο Τούρκος παραγωγός παίζει μπάλα με το ποδόσφαιρο γενικώς. Πρόσφατα, ο Ατζούν πήρε και την Χαλ. Με τους μπλε θα παίξει ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 29/5 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει;

Παρά το γεγονός πως το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει γυριστεί καιρό τώρα, πληροφόρηση δεν είχαμε γι’ αυτό. Διότι, πολλές είναι οι φορές που αυτά δεν έχουν σημασία. Ωστόσο, η διαφορά της ομάδας που έχει τον Άρη Σοϊλέδη είναι τεράστια. Σχεδόν απίθανο να μην πάρει τη νίκη σε αυτό η ομάδα του. Με άλλα λόγια, η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει τον αγώνα ποδοσφαίρου.




Κάποια spoiler που έχουν βγει δεξιά κι αριστερά κάνουν λόγο για κοντά δέκα γκολ του Άρη! Δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση. Αυτό που ξέρω με σιγουριά, είναι πως στο ποδόσφαιρο είχε χάσει πιο παλιά ο Άρης. Αυτό ήταν ένα από τα γεγονότα που δεν μπορούσε να ξεπεράσει για μέρες. Άλλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Ούτε άλλος 30χρονος με… 30χρόνια μπάλα υπάρχει –να κάνουμε και λίγο χιούμορ! Επομένως… μπλε!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.