Ads Top

Survivor Διαρροή 17/5: Η Βρισηίδα «βγάζει» υποψήφιο τον Μαρτίκα;


Ο έρωτας για την Βρισηίδα βγάζει τον Σπύρο Μαρτίκα στον τάκο; Δείτε τι αναφέρει η πρώτη διαρροή
Survivor υποψήφιοι 17/5: Αγώνισμα για την πρώτη ασυλία έχει απόψε το μενού στο Survivor. Η ενημέρωση για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία είναι στη διάθεσή σας. Αυτό σημαίνει πως οι κόκκινοι πρέπει να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.




Σε αυτή τη διαδικασία θα μπει δεδομένα ο Σπύρος Μαρτίκας. Από το τρέιλερ του Survivor αντιλαμβανόμαστε δύο πράγματα. Το κλίμα στην καλύβα για τον Σπύρο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ο λόγος; Μα φυσικά ο έρωτάς του με την Βρισηίδα. Η αντιπαράθεση που έχει με την Μαίη το δείχνει ξεκάθαρα. Μάλιστα υπονοεί ο Μαρτίκας πως αυτή η ιστορία έγινε για να βγει στον τάκο!

Ο Σπύρος θα έρθει σε δύσκολη θέση στο συμβούλιο του νησιού. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν θα έχει και το κολιέ της ατομικής ασυλίας αυτή τη φορά. Αγωνιστικά δεν είναι και ο καλύτερος από τους παίκτες των κόκκινων. Από τη στιγμή που οι κόκκινοι είναι τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, λογικά Στέλλα και Μαίη μένουν στο απυρόβλητο, οπότε…



Τα πράγματα για τον El Professor δεν θα είναι εύκολα. Θα είναι υποψήφιος; Αυτό θα φανεί οσονούπω και καλά θα κάνει να μαζέψει λίγο το συναίσθημα γιατί μάλλον θα του στοιχίσει κάτι παραπάνω!

Από την άλλη έχουμε τον πολύ «αγαπητό» σε όλους, Τάκη Καραγκούνια. Πώς κατάφερε να γίνει πιο αντιπαθής ακόμα και από τον… Εμμανουήλ, δεν καταλάβαμε ποτέ! Πρόκειται για έναν άνθρωπο δύσκολο, δύστροπο που δεν πιάνεται εύκολα φίλος. Λυγίζει αλλά η ευαισθησία του μπαίνει μόνο στα δικά του παπούτσια! Επιπλέον τον τελευταίο καιρό χάνει συνεχώς! Όχι κουτσό άλογο, αλλά προφανώς ο άνθρωπος έχει κουραστεί! Άλλωστε δεν μπορεί να είναι όλοι 37 ετών σαν τον make up aritst της καρδιάς μας, Κωνσταντίνο! Τα νιάτα κάτι παραπάνω θα έχουν Τάκη!



Όπως λοιπόν φαίνεται τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές, ο ένας απο τους δύο που πρόκειται να πάρει αγκαλιά τον τάκο ειναι ή ο Σπύρος Μαρτίκας με την καρδιά αγκινάρα ή ο Τάκης Καραγκούνιας, πιο γρήγορος από τη σκιά του!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.