Ads Top

Τελικός Κυπέλλου: Σκέψεις στην ΕΠΟ για αλλαγή ημέρας στον τελικό!


Ο τελικός του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 21 Μαϊου, όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί την Κυριακή, δηλαδή μία μέρα μετά.

Μπορεί να συνδέεται το final four της Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός με τον τελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ; Κι όμως συνδέεται.




Το γεγονός πως ο τελικός της Ευρωλίγκας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 21 Μαϊου, ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένος και ο τελικός Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δημιουργεί μία ξεχωριστή συνθήκη. 

Και αυτό διότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν εξαιτίας αυτής ακριβώς της χρονικής συγκυρίας και της ενδεχόμενης συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στον τελικό, υπάρχουν σκέψεις για να αλλάξει ημέρα ο τελικός του Κυπέλλου και να μεταφερθεί από το Σάββατο 21 Μαϊου την Κυριακή 22 Μαϊου και ώρα 20.00 στο ΟΑΚΑ.



Με βάση τις πηγές κοντά στην ΕΠΟ δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο πως εν τέλει αυτό θα συμβεί, όμως το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει πέσει στο τραπέζι. 

Αυτό που επιβεβαιώνεται σε αυτή τη φάση είναι ότι υπάρχει ανοιχτό θέμα προς συζήτηση για τη «μεταφορά» από το Σάββατο στην Κυριακή 22 Μαϊου.



Τώρα σε σχέση με τα εισιτήρια των ομάδων: η εκτίμηση είναι πως θα πάρουν από 17.000 έως 20.000 εισιτήρια (ο πρώτος αριθμός δείχνει επικρατέστερος, όπως έχετε διαβάσει ήδη) αλλά την τελική απάντηση η ΕΠΟ θα την έχει τη Δευτέρα στην τελική σύσκεψη στο ΟΑΚΑ με όλους τους εμπλεκόμενους. Εκεί θα προκύψουν και οι τελικές απαντήσεις, πιθανότατα και για την ημέρα διεξαγωγής του τελικού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.