Ads Top

«Η πρώτη ακριβή μεταγραφή Νότιγχαμ από Ολυμπιακό!»


Η πρώτη «τράμπα» Μαρινάκη - Ποιος είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που μπορεί να πάει στην Φόρεστ με πάνω από 10 εκατομμύρια..  
Ο Μαντί Καμαρά και η προοπτική της Πρεμιερλιγκάτης Φόρεστ ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.




ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ - ΣΙΣΕ: παίκτες σαν κι αυτούς δεν βρίσκεις όχι στο ρόστερ αλλά ούτε στην 11άδα της Νότιγχαμ. Και με την Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ και τα έσοδα που θα έχει, κανένας δεν θα μπορεί να προσάψει τίποτα στον Μαρινάκη, αν ένας απο τους δυο (ή και δυο, αν και το βλέπω χλωμό), πουληθεί στις τιμές που έχουν κοστολογηθεί εδώ και ένα χρόνο (με 8ψηφια ποσά) απο τους "ερυθρόλευκους" στην... ξαδέρφη. 

Θυμίζω άλλωστε οτι το καλοκαίρι του 2018 ο Μαρινάκης είχε κάνει την πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της, δίνοντας 15.000.000 στην Μπενφίκα για τον ταλαντούχο μέσο Ζοάο Καρβάλιο, πελάτη του Μέντες και σήμερα παίκτη του Ολυμπιακού.

Για την ιστορία η δεύτερη πιο ακριβη μεταγραφή που έχει κάνει ever η Φόρεστ, ήταν ο φορ Αζομπαλόνγκα (πριν την πάρει ο Έλληνας ιδιοκτήτης) ενώ ακολουθούν ο Γκράμπαν με 6,8 εκατ. και ο Αρτερ με 5,5 εκατ. ευρώ. Επίσης αγορές Μαρινάκη, το 2018 και το 2020 αντίστοιχα και οι δυο απο την Μπόρνμουθ! 



Εδώ που τα λέμε η Νότιγχαμ της Πρέμιερ Λιγκ θα είναι και το καλύτερο (βοηθητικό) σκαλοπάτι για τον Καμαρα, ώστε  να αποδείξει πως αξίζει τα λεφτά τους στο...θαυμαστό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ (πριν απο δυο χρόνια ακουγόταν ακόμη και για την Αρσεναλ). 

Σημειολογικά να αναφέρω πως ο μοναδικός παίκτης του σημερινό ρόστερ της Φόρεστ που είχε 8ψηφιο ποσό  και μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία απο αυτή του Μαντί Καμαρά είναι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Μπρέναν Τζόνσον (15.000.000 έναντι 13.000.000).

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.