Ads Top

Η αποστολή Ολυμπιακού για φιέστα με ΠΑΟΚ!


Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε...33(!) παίκτες για την φιέστα με τον ΠΑΟΚ - Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή του αγώνα φιέστα-τίτλου με τον ΠΑΟΚ 33 ποδοσφαιριστές και με αυτό τον τρόπο θέλησε να επιβραβεύσει άπαντες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.




Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει διάθεσή του στο Ρέντη ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης το Σάββατο (14/5, 20:00, NOVASPORTS PRIME).

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει όλους τους παίκτες που συνέβαλαν στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ έτσι κι αλλιώς θα είναι παρόντες στο γήπεδο καθώς θα ακολουθήσει μετά τη λήξη του ματς η φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα.



Ο ερυθρόλευκος προπονητής συμπεριέλαβε 33 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, τους προερχόμενους από τραυματισμούς Μανωλά, Μπα και Φορτούνη, οι οποίοι ενσωματώθηκαν δίπλα στους Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρη, Τζολάκη, Παπασταθόπουλο, Λαλά, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλο, Μπαγκαλιάνη, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Κίτσο, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Μασούρα, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Κανέ, Ροντρίγκες, Σουρλή, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.