Ads Top

Υπόθεση Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου καταγγέλει πως έχει φάει πολύ ξύλο από αστυνομικούς στην ΓΑΔΑ (vid)


Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μαζί με τη μητέρα της, επισκέφτηκαν χτες τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σήμερα ανέφεραν ότι η 33χρονη έχει δεχθεί χτυπήματα.

Ταλαιπωρημένη και χτυπημένη, λέει πως βρήκε την Ρούλα Πισπιρίγκου η αδερφή της, μιλώντας στο Star.



Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησαν, όπως αναφέρει, είναι αν τη χτύπησαν, αλλά η Ρούλα φοβόταν να απαντήσει, καθώς είχε αστυνομικούς δίπλα. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η 33χρονη λίγο αργότερα διέψευσε ότι τη χτύπησαν. 

Η καταγγελία, ωστόσο, από τη στιγμή που διατυπώθηκε, ερευνάται. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μαζί με τη μητέρα της, επισκέφτηκαν χτες τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η ίδια η Ρούλα ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς στα κρατητήρια. Έχει μελανιές σε διάφορα σημεία του σώματός της και στο πρόσωπο. Αντίστοιχα, και η μητέρα της υποστηρίζει ότι η κόρη της είχε μελανιές από μπουνιές στα μάτια.

«Οι αστυνομικοί την έβριζαν και της έλεγαν π…… ομολόγησε», είπε χαρακτηριστικά. Ένα τέταρτο κράτησε η συνάντηση της Ρούλας με τη μητέρα και την αδερφή της. «Πονούσε φρικτά στα πλευρά της. Είναι σε ένα σοκ», δήλωσε η μητέρα της. 

Από την άλλη πλευρά, λένε πως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αποτραβηχτεί από την οικογένεια. Όπως είπε η αδερφή της Ρούλας, μίλησε με τον Μάνο, αλλά δεν ξέρει πως να ερμηνεύσει τη στάση του.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.