Ads Top

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η αιτία του χωρισμού και η επανένωση μετά το Survivor


Αυτός ήταν ο λόγος χωρισμού - Δείτε για ποιο λόγο είχε χωρίσει η Μαριαλένα τον Σάκη Κατσούλη
Μπορεί πλέον ο Σάκης Κατσούλης, που αναδείχθηκε νικητής του Survivor 4, και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι ξανά ζευγάρι, όμως η σχέση τους είχε περάσει από 40 κύματα.



Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να κατακτήσει εκ νέου την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και όπως φαίνεται τα κατάφερε περίτρανα, αφού είναι πάλι μαζί και έχουν κάνει ένα καινούργιο βήμα στη σχέση τους.

Παρ' όλα αυτά, ο λόγος που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε δηλώσει συμμετοχή στο Survivor ήταν για να ξεφύγει από τον πόνο που της είχε προκαλέσει ο Σάκης Κατσούλης. Πολλά ακούγονται και λέγονται για τον χαρακτήρα του 31χρονου, τα οποία δεν φαίνεται να άντεξε τότε η νεαρή κοπέλα. Άλλωστε, δεν ήταν «τρελή» η μητέρα της που δεν τον ήθελε καθόλου.



Σύμφωνα με όσα ακούγονται και τις φήμες που κυκλοφορούν, ο Σάκης Κατσούλης δεν είχε και πολύ μεγάλη αδυναμία στην αποκλειστικότητα και τη δέσμευση μιας σχέσης. Μάλιστα, ακούγεται ότι στο Περιστέρι, όπου έχει και το μαγαζί του, εξασκούσε συχνά το φλερτ του σε κοπέλες που δούλευαν στα κοντινά μαγαζιά εστίασης.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από κάποια χρόνια σχέσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν άντεξε και του ζήτησε να λήξουν οριστικά τη σχέση τους.



Ωστόσο, μάλλον το ρητό «ο επιμένων νικά» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ για το ζευγάρι, καθώς μετά από παρότρυνση του Σάκη Κατσούλη, οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν ξανά μαζί και να το πάρουν από την αρχή, χωρίς τις σκιές του παρελθόντος που τους βάραιναν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.