Ads Top

Survivor Spoiler 8/4: Η αλήθεια για τον τραυματισμό και την αποχώρηση Σοφιάννας πριν το τελευταίο αγώνισμα


Τι συνέβη με την Σοφιάννα Αβραμάκη στο τελευταίο αγώνισμα και τον τραυματισμό που είχε; Το παρασκήνιο και οι...διαρροές που υπάρχουν!
Ο τραυματισμός της Σοφιάννας Αβραμάκη έχει δημιουργήσει θέμα απο το πουθενά στο Survivor, αφού βλέπουμε ότι οι παίκτες φέτος πέφτουν κάτω με κάθε ευκαιρία!



Στο τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας, την περασμένη Τετάρτη στο αγώνισμα επάθλου φαγητού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η Σοφιάννα Αβραμάκη δεν θα αγωνιστεί γιατί είχε ένα ατύχημα! Τι είχε συμβεί;

«Θα ξεκινήσουμε με τα ματσαρίσματα για τα κορίτσια. Να ενημερώσω, όμως, ότι ο Άρης Σοϊλέδης στις ανδρικές αναμετρήσεις δεν θα αγωνιστεί καθώς θα πρέπει να προφυλαχθεί το χέρι του για λίγες ακόμα μέρες. Από ότι έχω ενημερωθεί έχει ένα θέμα και η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία γλίστρησε και χτύπησε λίγο την μέση της», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:



«Επομένως θα προφυλαχθεί και αυτή και θα μεταφερθεί, αμέσως μετά την κουβέντα που έχουμε εδώ για τα ματσαρίσματα, κατευθείαν στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες ακτινογραφίες και να εκτιμηθεί η κατάσταση της»!

Μάλιστα δεν είναι και λίγοι εκείνοι που δεν πιστεύουν αυτά που ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ήδη ακούγονται και γράφονται πάρα πολλά για τον ξαφνικό τραυματισμό της.



Όπως φαίνεται έχουν ξεκινήσει παρατράγουδα στο ριάλιτι επιβίωσης, ειδικά με τις γυναίκες και οι μισές φήμες μιλάνε για μεγάλο τσακωμό, που έγινε πριν απο το ξεκίνημα του αγώνα επάθλου, ενώ οι άλλες μισές κάνουν λόγο για προληπτικές εξετάσεις της παίκτριας η οποία παραπονέθηκε στην παραγωγή για κάποιο πρόβλημα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.