Ads Top

Survivor Spoiler 6/4: Η παραγωγή αλλάζει ομάδα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ μετά τις αντιδράσεις;


Αλλάζουν ξανά οι ομάδες στο Survivor; Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!
Ο κακός χαμός στο Survivor 5 με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ, ο οποίος από την πρώτη μέρα έχει δημιουργήσει αρκετά θέματα στη μπλε ομάδα.



Συγκεκριμένα με το "καλημέρα" ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ ήρθε σε ρήξη με τον Τάκη Καραγκούνια, με τους δύο άνδρες να τσακώνονται πολύ άσχημα και τον κομμωτή να μπαίνει στο περιθώριο. Η εξέλιξη αυτή επηρέασε αρκετά το νέο παίκτη του Survivor με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση σιγά σιγά μ' όλα τα μέλη της ομάδας του, ακόμα και με την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα με τις οποίες φαινόταν να ήταν κάπως πιο κοντά.



Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Μαχητές να ζητήσουν μέχρι και την απομάκρυνσή του από το ριάλιτι, ωστόσο οι απειλές στην παραγωγή έχουν αποδειχτεί πως δεν περνάνε. Όμως από την άλλη βλέπουν μια ολόκληρη ομάδα να είναι απίστευτα δυσαρεστημένη και σκέφτονται να πάρουν δραστικά μέτρα. Ποια θα είναι αυτά; Να στείλουν τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ στη κόκκινη ομάδα.



Μια απόφαση που θα φέρει σίγουρα νέες εντάσεις αφού αναμένεται να κάνει μπάχαλο και την άλλη ομάδα, που ήδη αρκετοί έχουν στραφεί εναντίον του. Πως θα γίνει αυτή η μετάβαση; Η παραγωγή είναι σε σκέψεις μήπως γενικότερα ανακατέψει την τράπουλα με τις ομάδες ξανά. Κάτι που στο περσινό Survivor το έκανε αρκετές φορές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.