Ads Top

Survivor Spoiler 27/4: «Έμφυλιος» στην μπλε ομάδα - Ζήτησαν αλλαγή ομάδων από την παραγωγή!


Άνω κάτω όλοι στην μπλε ομάδα - Τι ζήτησαν από την παραγωγή ποιος παίκτης θέλουν να πάει στην κόκκινη ομάδα
Τα πράγματα στο Survivor 5 ηρεμούν για μερικές ημέρες, χάρη στην είσοδο του Ατζούν, ο οποίος παρουσίασε αντί του απόντος Γιώργου Λιανού και μοίρασε μεγάλα έπαθλα, που πρόσφεραν ενθουσιασμό στις δύο ομάδες και, περισσότερο, χαρά και ηρεμία στην κόκκινη που επικράτησε.




Η κόκκινη ομάδα ήταν, άλλωστε, εκείνη που πήρε τις δύο νίκες και πρώτα πήγε στο Μαϊάμι, για να ακολουθήσει στη συνέχεια το πάρτι στη βίλα με το μασάζ και την περιποίηση, προτού γυρίσει ο βασικός παρουσιαστής και ανακοινώσει το έπαθλο επικοινωνίας, που αναμένεται να συγκινήσει το πανελλήνιο.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, στην μπλε ομάδα δεν είναι όλα ρόδινα. Αυτό φάνηκε από την καταβεβλημένη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία στο τελευταίο επεισόδιο ξέσπασε κατά της Σοφιάννας για τα σχόλια που έκανε λέγοντας πως η κόκκινη άξιζε το έπαθλο την ώρα που η ψυχολογία της ομάδας της, ήταν στα τάρταρα.



Ο χαμός συνεχίστηκε για τις δηλώσεις αυτές της Σοφιάννας, με τους Τάκη Καραγκούνια και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ επίσης να τοποθετούνται, τονίζοντας πως αυτό που ειπώθηκε από τη συμπαίκτριά τους, ήταν το χειρότερο δυνατό.

Survivor spoiler: Έξαλλοι στην μπλε ομάδα, ζητούν αλλαγή για τη Σοφιάννα και «σπάσιμο» της κλίκας

Η μπλε ομάδα έμαθε, λοιπόν, για αυτά τα λόγια της Σοφιάννας και οι παίκτες, που δεν είναι στην παρέα της, έγιναν έξαλλοι και απευθύνθηκαν άμεσα στην παραγωγή, ζητώντας της να πάρει μέτρα άμεσα για τη συμπαίκτριά τους.



Έφτασαν, μάλιστα, σε σημείο να ζητήσουν να αλλάξει ομάδα η Σοφιάννα, καθώς δεν μπορεί να μιλά με τέτοιο ταπεινωτικό τρόπο για τους συμπαίκτες της. Η παραγωγή προσπάθησε μόνο να κάνει μια σύσταση στην παίκτρια της μπλε ομάδας, αν και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε μια νέα μείξη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.