Ads Top

Survivor Spoiler 22/4: Η νέα σύνθεση «Μπλε» και «Κόκκινων» μετά την αλλαγή ομάδων


Ανατροπή μεγατόνων με νέα αλλαγή των ομάδων - Έντονη φημολογία σε όλο το διαδίκτυο, δείτε πως θα χωριστούν οι παίκτες αν επιβεβαιωθούν οι φήμες
Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε τους παίκτες, όταν τους είχε καλέσει σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο και τους ανακοίνωσε τη μείξη των δύο ομάδων, δηλαδή των Διασήμων και των Μαχητών, δημιουργώντας στο Survivor 5 νέα δεδομένα.




Το παιχνίδι αυτό, όμως, θα συνεχίσει να έχει μεγάλες ανατροπές, ειδικά από τη στιγμή που μπαίνει να το παρουσιάσει, έστω και λίγο ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Δε μιλάμε, φυσικά, για το ταξίδι στο Μαϊάμι και το πρώτο πολύ μεγάλο έπαθλο αυτού του κύκλου, που τους ανακοινώνει, αλλά ένα νέο συμβούλιο, που είναι πολύ πιθανό να γίνει άμεσα.

Φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν, ότι αναμένεται στο συμβούλιο αυτό να ανακοινωθεί μια νέα μείξη των ομάδων, με άλλους παίκτες να μένουν στην μπλε ή την κόκκινη και άλλους να αλλάζουν μπαντάνα, προκαλώντας αναταραχή στην κοινή παραλία, όπου πια βρίσκονται.

Το στοιχείο αυτό, ενδεχομένως, οδηγεί την παραγωγή σε αυτή την απόφαση και, μάλιστα, δεν έχουν απλά κυκλοφορήσει οι φήμες για αλλαγή, αλλά έχει διαρρεύσει και η σύνθεση των δύο ομάδων στο εξής, σε μια εξέλιξη που δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση τον Άρη Σοϊλέδη και την παρέα του, αφού θα βρίσκονται όλοι σε μία ομάδα και αναγκαστικά πρέπει να «φαγωθούν» μεταξύ τους.



Survivor spoiler: Η σύνθεση των δύο νέων ομάδων

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σοϊλέδης μένει ως ηγέτης της μπλε ομάδας και μαζί του θα βρίσκονται οι: Γιώργος Ταλάντσεβ, Σοφιάννα Αβραμάκη, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Απόστολος Ρουβάς, Στάθης Σχίζας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Γιώργος Κατσαούνης. Όλα τα... αηδόνια μαζί, δηλαδή, και ξεκινά «πόλεμος».

Στην αντίπερα όχθη και την κόκκινη ομάδα, θα δούμε τους Τάκη Καραγκούνια και Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να συνεχίζουν τους ομηρικούς καβγάδες τους και μαζί τους: Βρισηίδα Ανδριώτου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Στέλλα Ανδρεάδου και Νίκο Γιάννη.



Το αν ισχύει η πληροφορία αυτή θα φανεί τις επόμενες μέρες και, προς το παρόν, έχουμε την επιφύλαξή μας, αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο Survivor όλα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.