Ads Top

Survivor Spoiler 16/4: Οι δύο νέες κλίκες στο νησί μετά την Ένωση


Ποιοι έχουν τον έλεγχο στο νησί - Ποιος είναι ο...νέος αρχηγός, ποιες φιλίες χαλάνε - Πώς χωρίζονται οι παίκτες μετά την Ένωση
Το πάρτι της ένωσης έφτασε και όλοι έχουν ξεκινήσει να ονειρεύονται. Αλλά εκτός από το πολύ φαγητό που θα έχουν οι παίχτες, και φυσικά τρελή μουσική και πολύ χορό, τους περιμένει μια επόμενη ημέρα διαφορετική απο τις άλλες.




Δυο ομάδες να κοιμούνται και να ξυπνάνε μαζί, σε ξεχωριστές καλύβες, αλλά να διαβιώνουν στην ίδια παραλία. Στα αγωνίσματα θα είναι όπως ξέραμε μέχρι τώρα.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, αφού θα είναι πολύ κοντά και θα μπορεί ο καθένας να βλέπει και να ακούει σχεδόν τα πάντα. Οι κλίκες θα αλλάξουν και θα προετοιμαστούν για την τελευταία φάση του παιχνιδιού. Θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να φτιάχνουν το κλίμα για την τελική περίοδο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα ο Άρης Σοιλέδης θα έχει την ποιο δυνατή κλίκα στο νησί. Όχι μόνο αριθμητικά, αλλά και αγωνιστικά θα έχει καλούς παίχτες.



Έχουμε και λέμε Άρης, Τάλας, Απόστολος, Στάθης Ναυσικά, Μαίη, Σπύρος.

Από την άλλη πλευρά η 2η κλίκα θα είναι αυτή της Ασημίνας. Αρκετά δυνατή αλλά όχι τόσο αγωνιστικά.

Ασημίνα, Κατσαούνης, Σταυρούλα, Σοφιάννα, Στέλλα, Βρισηίδα.

Τάκης, Νίκος Γιάνης, Εμμανουήλ, θα είναι όπου πάει ο άνεμος.

Η Σοφιάννα μετά την ένωση θα τα βρει με την Ασημίνα. Μην έχετε καμιά αμφιβολία. Ούτε και υπάρχουν σοβαρά θέματα μεταξύ Άρη και Απόστολού. Από το πάρτι και μετά ξεκινάει μια νέα ημέρα για όλους, και το πραγματικό survivor ξεκινάει…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.