Ads Top

Survivor Spoiler 16/4: Άγριος τσακωμός Κατσαούνη - Εμμανουήλ στην παραλία - «Βρε καλώς την κούκλα...»


Άγρια...υποδοχή από Κατσαούνη σε Εμμανουήλ στη παραλία μετά την Ένωση - Όλα όσα έγιναν
Για μια μέρα στο Survivor 5 θα έχουμε... ανακωχή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού το πάρτι της ένωσης ήταν κάτι, που περίμεναν εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να το χαρούν με την ψυχή τους, όπως έγινε και στους υπόλοιπους τίτλους.




Οι παίκτες θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να πλυθούν, να ντυθούν, να... στολιστούν, να φάνε και να γιορτάσουν μαζί με τους υπόλοιπους, ξεπερνώντας για λίγο τη δύσκολη καθημερινότητα της επιβίωσης και της... συμβίωσης. Μόνο που, τα πράγματα δε θα είναι και τόσο εύκολα στην επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι δύο πλευρές, άλλωστε, θα βρίσκονται πια μαζί σε μια παραλία, κάτι που αναμένεται φυσικά να εντείνει ακόμη περισσότερο τις ίντριγκες μεταξύ των παικτών, με νέα δεδομένα να ισχύουν σχετικά με το ποιες κλίκες διαφεντεύουν τον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό για καθένα να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής.



Survivor spoiler: Η... εχθρική υποδοχή του Κατσαούνη στον Κωνσταντίνο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, βέβαια, δύσκολα θα βρει κάποια παρέα και, απεναντίας, έχει να αντιμετωπίσει πολλούς παίκτες, που θα του φερθούν εχθρικά, με όσους τον «πολεμούν» να γίνονται ολοένα και περισσότεροι, έστω κι αν έχει μείνει στο παιχνίδι ήδη δύο φορές, μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, πάντως, μόνο καλά δεν πήρε την παρουσία του παίκτη της μπλε ομάδας, καθώς έχει επαναλάβει σε πολλές περιπτώσεις, ότι δεν κάνει για Survivor. Κάπως έτσι, δεν έχασε την ευκαιρία να του επιτεθεί, κάτι που έκανε σε άγριο τόνο αλλά και... με ειρωνεία προς το πρόσωπό του.



«Βρε καλώς την κούκλα... Ήρθες να δεις αν έχουμε το πιστολάκι ή πράγματα για να βάψεις τα νύχια. Φεύγα από εδώ ρε να μη σε βλέπω», άρχισε να του φωνάζει ο αγρότης στην πρώτη κιόλας στιγμή της συμβίωσής του. «Να δούμε ποιος θα μείνει και αν θα τολμάς σε λίγες μέρες να μου μιλάει έτσι», του απάντησε ο Κωνσταντίνος, τη στιγμή που είναι ήδη στην έξοδο, και οι παίκτες των δύο ομάδων τους σταμάτησαν, αν και... τα όργανα έχουν ήδη αρχίσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.