Ads Top

Survivor Spoiler 14/4: Άγριος καβγάς Σοϊλέδη - Κατσαούνη πίσω από τις κάμερες - «Μάθε να μιλάς πρώτα...»


Συνέχεια σε συγκρούσεις εμπλέκεται το όνομα του Άρη Σοϊλέδη - Τι έγινε με τον Γιώργο Κατσαούνη πίσω από τις κάμερες, γιατί κόντεψαν να έρθουν στα χέρια
Χαμός για ακόμα ένα επεισόδιο στο Survivor 5 με πολλούς παίκτες της κόκκινης ομάδας να προσπαθούν να βγάλουν... κακό τον Άρη Σοϊλέδη, ώστε να εκμεταλλευτούν και τον τραυματισμό του και να τον "ρίξουν" στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού!




Μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου λοιπόν, χτες ήταν η σειρά του Γιώργου Κατσαούνη να κάνει επίθεση στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας και η ένταση δεν άργησε να ανέβει. Αφορμή στάθηκε μία δήλωση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος ισχυρίζεται πως λόγω του τραυματισμού τους οι συμπαίκτες τους τον συμβούλεψαν να μην παίξει. Ωστόσο, οι παίκτες της μπλε ομάδας και συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης αρνήθηκαν τα όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος. Εκείνη την ώρα ο Γιώργος Κατσαούνης πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον Κωνσταντίνο να μιλήσει ανοιχτά.



«Εγώ του είπα να μπεις και να παίξεις, αλλά αν πονάς επειδή έχεις του ώμους σου, να βγεις. Κανένας δεν του λέει να μην παίξει. Σταματήστε να ψάχνετε να κατηγορείτε κάποιον συνεχώς» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης. «O Εμμανουήλ μίλησε. Τις πονηριές των μπλε δεν θα τις ανεχτώ εγώ. Άρη μάζεψε το στόμα σου. Δεν λέω ότι δεν λέει ψέματα αλλά σήμερα δεν λέει» είπε εξαγριωμένος ο Γιώργος Κατσαούνης.

Survivor spoiler 14/04: Άγριος τσακωμός μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Αυτό το περιστατικό έγινε μπροστά στις κάμερες και μόλις έκλεισαν επικράτησε πανικός. Ο Άρης ήταν έξαλλος με τον "Τσακατσούκα" και τον πλησίασε απειλητικά: «Μάθε να μιλάς καράβλαχε και μετά θα με πιάνεις στο στόμα σου..», είπε ο Άρης προς τον Κατσαούνη, με τον τελευταίο να προσπαθεί να ορμήσει στον ποδοσφαιριστή. «Βούλωσε το στόμα σου ρε που κάθεσαι τραυματίας τόσο καιρό και μιλάς».



Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Κατσαούνης πήγε να επιτεθεί στον Άρη Σοϊλέδη, με την παραγωγή και τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν ανάμεσα για να τους χωρίσουν. Κι όλα αυτά, λίγες μόνο μέρες πριν την ένωση, τα γυρίσματα της οποίας έχουν γίνει και θα τα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.