Ads Top

Survivor Spoiler 1/4: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Άρης Σοϊλέδης μετά τον τραυματισμό του;


Ραγδαίες εξελίξεις με τον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη - Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, τι πραγματικά ισχύει
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το Survivor 5 και το μέλλον του Άρη Σοϊλέδη, μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό αγώνισμα!



Συγκεκριμένα είδαμε τον Άρη Σοϊλέδη να βγάζει τον ώμο του και να πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου πληροφορίες μας αναφέρουν πως έμεινε για αρκετές ώρες! Η Μαρία Αντωνά μίλησε για τον τραυματισμό του συντρόφου της, αφού η ίδια αποκάλυψε πως επικοινώνησαν από την παραγωγή της μαζί της και είπε πως το χτύπημα δεν είναι τόσο σοβαρό για να αποχωρήσει ο παίκτης από το ριάλιτι, ωστόσο οι επόμενες μέρες μπορεί να φέρουν ανατροπή.

Ο τραυματισμός του Άρη Σοϊλέδη δεν είναι της... πλάκας. Όποιος έχει βγάλει ώμο γνωρίζει πως μπορεί να το πάθει κι άλλη φορά με μια απλή κίνηση! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άρης πονάει ακόμα και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την άλλη είναι ένας τόσο δυνατός παίκτης που ο Ατζούν τον θέλει στο παιχνίδι.



Πληροφορίες του Athensmagazine.gr ωστόσο αναφέρουν πως ο τραυματισμός είναι ύπουλος και πως αν στη θέση του Άρη ήταν άλλος παίκτης που δεν "πουλάει" τόσο τότε η παραγωγή θα είναι δώσει το οκ να αποχωρήσει διότι θα αργούσε να επιστρέψει στη δράση! Και ο Άρης θα αργήσει αρκετά να επιστρέψει στη δράση. Πάντως το ενδεχόμενο του χειρουργείου "δεν παίζει" ωστόσο δεν αποκλείουμε αν πάρει πιο πίσω η αποκατάστασή του τότε να αποχωρήσει και από το Survivor 5 και να επιστρέψει στην Ελλάδα και την καλή του, Μαρία Αντωνά.



Αντιθέτως τα νέα για τον τραυματισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου είναι πιο θετικά και η παίκτρια των Διασήμων αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας της! Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες ακόμα για να μάθουμε την οριστική εξέλιξη με τον Άρη Σοϊλέδη και αν θα παραμείνει τελικά στο Survivor για την τελική του ευθεία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.