Ads Top

Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η συμμετοχή στα Playmate, το «My Style Rocks» και η περιπέτεια με την υγεία της


Ποια είναι τελικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Άγνωστες πτυχές της ζωής της παίκτριας που έχει ξεχωρίσει στο φετινό Survivor.
Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε μία παίκτρια του φετινού Survivor, που έχει κινήσει το ενδιαφέρον μας περισσότερο από κάθε άλλη, τότε σίγουρα το όνομα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου θα ερχόταν πρώτο στο μυαλό μας!



Η Ευρυδίκη αγαπά την τηλεόραση, όμως και η τηλεόραση φαίνεται τα τελευταία χρόνια να αγαπά εξίσου δυνατά την συγκεκριμένη παίκτρια. Οι “πιπεράτες” δηλώσεις της, το ταμπεραμέντο της, η εξωστρέφια, ο αυθορμητισμός της αλλά και οι ενθουσιώδεις ίσως και ακραίες -πάντα on air- εκδηλώσεις του χαρακτήρα της, φέρνουν το όνομα Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να φιγουράρει σε σταθερά υψηλά ποσοστά στην αρένα της ελληνικής τηλεθέασης.

Η συμμετοχή στα Playmate

To 2006, η εντυπωσιακή ξανθιά παίκτρια (18 ετών τότε) είχε πάρει μέρος στα Playmate. «Αν κερδίσω τον τίτλο θα τον αφιερώσω σε εκείνον που είναι πάντα δίπλα μου, στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα, στον πατέρα μου» έλεγε τότε συστήνοντας τον εαυτό της στο τηλεοπτικό κοινό.

Τότε μάθαμε και τα πρώτα στοιχεία του βιογραφικού της: Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Χαϊδάρι. Έχει αποφοιτήσει από το τεχνικό λύκειο και έχει σπουδάσει μακιγιάζ και κομμωτική.





Η εποχή του «My Style Rocks»

H Ευρυδίκη Παπαδόπουλου πριν από δύο χρόνια είχε λάβει μέρος στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας, ωστόσο είχε αποχωρήσει οικειοθελώς και μάλιστα επεισοδιακά. H ίδια μάλιστα το είχε ανακοινώσει με ένα βίντεο στο instagram αποκαλύπτοντας ότι τσακώθηκε με τον Στέλιο Κουδουνάρη, σταμάτησαν τα γυρίσματα και έφυγε οικειοθελώς γιατί «ένιωσα ότι δεν με σέβονται… Βγήκα εκτός ορίων πολλές φορές. Είπα έως εδώ και αποχώρησα… Ακούστηκε ένα άι στο διά@λ@… Και ναι το είπα…», ήταν τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης.



Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της η ίδια “ανέβασε” ένα στα social media, ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της αποχώρησής της.





Η μάχη με τον καρκίνο

Στα 28 της διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. «Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Αναρωτιόμουν γιατί να κάνω κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να καλύψω κάτι. Βαφόμουν και έβγαινα έξω. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μία βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Εγώ αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό. 

Σήμερα απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή, αφού αξιολογώ τις προτεραιότητές μου με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ ότι παλιότερα. Εργάζομαι σε κομμωτήριο, έχω ενδιαφέροντα, διασκεδάζω όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας μου. Κατάλαβα ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας» είχε εξομολογηθεί.

Η κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο στο “Just the 2 of us”

Πριν μπει στο Survivor, η παίκτρια συμμετείχε στο J2US με τηλεοπτικό της ταίρι, τον Τριαντάφυλλο. Τότε είχε καταγγείλει τον γνωστό τραγουδιστή, ότι της έκανε bullying στη διάρκεια των προβών και ότι πήγε να τη χτυπήσει.

«Θα το αφήσω πίσω μου και αυτό. Πάει πέρασε. Στη ζωή μου, δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα. Έχω, λοιπόν, να καταγγείλω και για αυτό υπάρχουν και μαρτυρίες. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying.

Στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Καλά ακούσατε. Αυτό συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα ότι δεν θα τον επέλεγα σαν παρτενέρ, γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματα της σωστά» έλεγε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.



Η κόντρα της με τον Βαλάντη στο Survivor

Μία φράση του Βαλάντη αναφορικά με την περιπέτεια που είχε περάσει στο παρελθόν με την υγεία της, στάθηκε αρκετή μερικές εβδομάδες πριν, για να ξεσπάσει η Ευρυδίκη σε κλάμματα. Μία νέα κόντρα άρχισε τότε μεταξύ των δύο παικτών η οποία συνεχίστηκε μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησε ο τραγουδιστής από το παιχνίδι.

Δείτε τί είχε συμβεί:



Πριν αποχωρήσει ο Βαλάντης από το παιχνίδι, φαίνεται να αρνήθηκε τα όσα είπε στην Ευρυδίκη λέγοντας χαρακτηριστικά «Έχω περάσει κι εγώ πολλά πράγματα, οπότε δε θέλω να τοποθετηθώ, γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση, ζήτησα συγγνώμη».

Η φράση του Βαλάντη δεν ακούστηκε ποτέ στον “αέρα” καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε ζητήσει η ίδια από την παραγωγή του Survivor να κοπούν τα όσα ειπώθηκαν από τον Βαλάντη, στο μοντάζ.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σχολιάσει μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα «Ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με την συγκεκριμένη αρρώστια και να γυρνάει και να σου λέει “γι’ αυτό το έπαθες”, φαντάζομαι. Είναι θαύμα που ζει και να την καταριέσαι με αυτό το πράγμα; Είναι εγκληματικό, απάνθρωπο».

Στη ίδια εκπομπή είχε τότε παρέμβει και ο πατέρας της Ευρυδίκης. Ακούστε τί είχε πει:



Οι δημοφιλέστερες αναρτίσεις της το Instagram

Συχνά, δε, η παίκτρια επιλέγει να μοιράζεται στιγμές από τα ταξίδια της με τους followers της στο Instagram


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.