Ads Top

Survivor 19/4: Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας ζήτησαν «συγγνώμη» από παραγωγή, συμπαίκτες και Λιανό για τον καβγά τους στο συμβούλιο! (vid)


Όλα όσα έγιναν πριν το αγώνισμα - Δείτε όλα όσα είπε ο Σοϊλέδης και ο Καραγκούνιας
«Συγγνώμη» από την παραγωγή και τους συμπαίκτες τους ζήτησαν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας μετά τον καβγά τους στο συμβούλιο της Δευτέρας (18-04).




Θυμίζουμε πως οι δύο άντρες ανέβασαν τους τόνους με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως αποχωρεί από το παιχνίδι, ενώ λίγο αργότερα παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Η παραγωγή μπήκε στη μέση, τους χώρισε και έπειτα αποχώρησαν μέχρι να ηρεμήσουν.

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα τους έδωσε το λόγο με τους παίκτες να «απολογούνται» για τη συμπεριφορά τους ενώ ο ένας ζήτησε «συγγνώμη» από τον άλλον.



«Θέλω να πω συγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο», είπε ο Άρης με τον Τάκη να συμπληρώνει:

«Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και εγώ στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.