Ads Top

Survivor 10/4: Η κοκκορομαχία Τάκη – Κατσαούνη γκρέμισε τo Τwitter (pics)


Δείτε τα καλύτερα Tweets της βραδιάς για την κοκκορομαχία Τάκη Καραγκούνια και Γιώργου Κατσαούνη - Έδωσε...ρέστα το Twitter!
Πυρετός το Σαββατόβραδο (9/4) δεν σημειώνεται μόνο στο Survivor, αλλά και στο Twitter που περιμένει στη γωνία.



Μην γίνει… μανούρα στους στίβους μάχης, αμέσως η πλατφόρμα να δώσει ρεσιτάλ. Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ δεν τσιγκουνεύτηκε τις εντάσεις. Ήδη από την αρχή του επεισοδίου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φρόντισε να βρει νέο συμπαίκτη για να τα βάλει μαζί του.

Κάπου στο δρόμου τα μισά όμως, εκτυλίχθηκε η κόντρα της βραδιάς. Ο Τάκης, στο run με τον Νίκο Γιάννη, πέταξε άμμο στο πρόσωπο του αντιπάλου του. Όπως έδειξε και το replay, άλλωστε.



Ο Τάκης πήρε τελικώς τον πόντο και έγινε… χαμός στους πάγκους. Αμέσως, ο Γιώργος Κατσαούνης άρχισε να βρίζει τον 49χρονο μισθοφόρο. Εκείνος δεν φημίζεται για τις ψύχραιμες αντιδράσεις του και ξεκίνησε το ματς. Και κάπου εκεί, ξεπρόβαλαν και οι χρήστες του Twitter για να καταθέσουν την άποψή τους για το συμβάν.

Κάποιοι ήταν πιο ψύχραιμοι, άλλοι πιο επιθετικοί, αλλά γενικώς έγινε ένα μιντιακό debate. Φυσικά, η κοκκορομαχία Τάκη – Κατσαούνη δεν ήταν το μόνο περιστατικό που απασχόλησε το Twitter. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μπορεί να θεωρεί ότι φτάνει γρήγορα στον στόχο, αλλά ο μιντιακός λαός δεν έχει την ίδια γνώμη.




Survivor Twitter 10/4: Τα tweets της βραδιάς

Επειδή όμως, η εικόνα είναι 1000 φορές (και λίγες παραπάνω) πιο περιγραφική από τις λέξεις, σας αφήνουμε να σκρολάρετε τα καλύτερα tweets της βραδιάς. 

Το Survivor άλλωστε ήταν σταθερά στα πρώτα hashtags.


 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.