Ads Top

«Μπλόκο» στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για Μασσαλία!


Η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κρίθηκε νόμιμη και ως εκ τούτου η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μασσαλία βρίσκεται στον «αέρα» - Καμία εξαίρεση πλην του τσάρτερ της ομάδας.

Καθηλωμένα στα αεροδρόμια της χώρας θα είναι τα αεροπλάνα την Τετάρτη 6 Απριλίου καθώς σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας...



Ένα ζήτημα που απασχόλησε έντονα και τους φίλους του ΠΑΟΚ καθώς ο κύριος όγκος των οπαδών αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη για τη Μασσαλία προκειμένου να βρεθεί στο Βελοντρόμ.

Μάλιστα, μέχρι την τελευταία στιγμή οι «ασπρόμαυροι» ανέμεναν την οριστική απόφαση της δικαιοσύνης αλλά το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δεν έκρινε ούτε παράνομη ούτε καταχρηστική τη συμμετοχή των Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (Ε.Ε.Ε.Κ.Ε).

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ;

Ότι όσοι έχουν κλείσει εισιτήρια για την Τετάρτη θα πρέπει να βρουν εναλλακτικούς τρόπους και να αλλάξουν την ημέρα της πτήσης τους. Κάτι που σαφώς δεν φαντάζει καθόλου εύκολο καθώς οι περισσότεροι θα μεταβούν στη Μασσαλία με ενδιάμεσους σταθμούς, έχοντας προγραμματίσει εδώ και αρκετές ημέρες το ταξίδι τους!



Αξίζει δε να σημειωθεί πως ήταν αδύνατο ακόμη και να εξασφαλιστεί ειδική άδεια για τις πτήσεις που θα μετέφεραν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.