Ads Top

«Δεν πρέπει να βάλει Βιεϊρίνια ο Λουτσέσκου - Έτσι θα προκριθεί ο ΠΑΟΚ - Κομπλάρει στην Τούμπα»


Το πρόσωπο-έκπληξη στην 11αδα και οι αδυναμίες της Μαρσέιγ - Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί - Όλα όσα δήλωσε γνωστός δημοσιογραφός γνώστης του Γαλλικού ποδοσφαίρου
Τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος στο πρώτο παιχνίδι με τους Μασσαλούς, πού υστερούν και πώς θα τους χτυπήσει; Ποιες οι πιθανότητες πρόκρισης...  



ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Λίγες ώρες πριν από το πρώτο μεγάλο παιχνίδι τού Δικέφαλου εναντίον τού γαλλικού συλλόγου, το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο - Δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το γαλλικό ποδόσφαιρο.

Ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει η ομάδα του Λουτσέσκου, πώς να αντιμετωπίσει το σύνολο του Σαμπάολι και τι περιμένει να γίνει με την υπόθεση πρόκριση; Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί.

"Εκεί έχει θέματα η Μαρσέιγ - Απρόβλεπτος ο Σαμπάολι - Βάλε Σίντκλεϊ στην 11άδα"

Σωτήρη, πες μας δύο λόγια για τη φετινή Μαρσέιγ.

"Η Μαρσέιγ έχει φέτος πολύ μεγάλη ποιότητα, το πιο ποιοτικό ρόστερ των τελευταίων 10 χρόνων. Ο Σαμπάολι είναι απρόβλεπτος τεχνικός, ξεκίνησε τη χρονιά όσα πάνε και όσα έρθουν, με αναρχο στιλ. Επειδή δεν ξεκίνησε καλά σε Γαλλία και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το μάζεψε, το γύρισε σε τριάδα στην άμυνα και πλέον παίζει πολύ αμυντικά. Όταν καλείται να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας έχει θέματα. Και για αυτό έχει γκελάρει με ομάδες τύπου Μετς, που πήγε και πήρε Χ χαλαρά εκτός έδρας με τη Μαρσέιγ. Έχει θέματα όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει κλειστή άμυνα".



Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με τους Γάλλους;

"Να προσέξει τους εξτρέμ, ειδικά τον Ουντέρ δεν ξέρω αν θα καταφέρει να τον ελέγξει στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Πραγματοποιεί καλή χρονιά και ο Δικέφαλος από εκεί έχει τον Βιεϊρίνια και μπροστά του τον Μπίσεσβαρ που δεν μαρκάρει. Για εμένα πρέπει να παίξει ο Σίντκλεϊ που είναι πιο αθλητικός σε σχέση με τον Βιεϊρίνια. Ο Παγέ είναι ηγέτης, πάντα είναι επικίνδυνος, με φαρμακερό δεξί, πέναλτι, φάουλ κόρνερ, όλα. Το είχαμε δει και εναντίον του Ολυμπιακού αυτό. Στους φορ υπάρχει ποιότητα είτε παίξει ο Μίλικ είτε όχι, υπάρχει ο Μπακαμπού που είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη".



"Μιτρίτσα, Ζίβκοβιτς και Άκπομ - Κομπλάρει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα"
 
Πώς θεωρείς ότι πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ;

"Πρέπει να περιμένει, να παιξει αμυντικά και να εκμεταλλευτεί τις στημένες φάσεις και τις αντεπιθέσεις, όπως με τη Γάνδη. Αλλα και να εκμεταλλευτεί ότι τα σέντερ μπακ κάνουν πολλές γκέλες - Αν παίξει ο Μανταντά, που είναι τερματοφύλακας, κάνει επίσης πολλές γκέλες. Ευρύτερα πίσω μπορεί να κάνει δώρα η Μαρσέιγ στον ΠΑΟΚ και καλό θα είναι να τα εκμεταλλευτούν είτε με τον Μιτρίτσα είτε με τον Ζίβκοβιτς, ενώ λόγω ταχύτητας μπορεί να δημιουργήσει θέματα και ο Άκπομ. Πολύ ποιοτική ομάδα η Μαρσέιγ, αλλά όταν καλείται να παίξει με ομάδα που αμύνεται, βγάζει θέμα".

Τέλος, πες μου τι πιστεύεις για την υπόθεση πρόκριση;

"Φαβορί είναι οι Γάλλοι, πιστεύω ότι θα περάσουν αλλά δύσκολα. Για να μην περάσουν θα πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ και στον επαναληπτικό να εκμεταλλευτεί την Τούμπα - Που συνήθως τα τελευταία χρόνια κομπλάρει όταν παίζει ευρωπαϊκό ματς-τελικό στην Τούμπα".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.