Ads Top

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: «Τρέχει» να προλάβει ο Μίλικ!


Οι υποχρεώσεις των διεθνών και ο τραυματισμός του Μίλικ φέρνουν τον Χόρχε Σαμπάολι μπροστά σε ένα «γρίφο», με τους Γάλλους να «σφυγμομετρούν» την υπόθεση, δίνοντας το προβάδισμα στην επίθεση στον Μπακαμπού!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Μαρσέιγ, ο Χόρχε Σαμπάολι στάθηκε αρκετά στις υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών αλλά και στον τραυματισμό του Μίλικ δεδομένου πως διαμορφώνουν νέα δεδομένα για την ομάδα του. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τους Γκεντουζί και Σαλιμπά με τη Γαλλία, τους Ντιένγκ και Γκουέι με τη Σενεγάλη και τον Ουντέρ με την Τουρκία να παίζουν κανονικά, ωστόσο, προβληματίζεται με τις περιπτώσεις των Μίλικ και Μπακαμπού.



Όπως είναι ήδη γνωστό, ο πρώτος τραυματίστηκε με την Πολωνία (σ.σ. τρέχει να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ) και ο δεύτερος επέστρεψε απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό του από το Μουντιάλ με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στα μπαράζ με το Μαρόκο, όπου αγωνίστηκε και στα δυο ως βασικός...

Προφανώς και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον τραυματία Μίλικ, στρέφει τον Σαμπάολι σε άλλες λύσεις για την επιθετική του γραμμή ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Σεντ Ετιέν (2/4). Ο Αργεντινός έχει τρεις επιλογές για να αντικαταστήσει τον Μίλικ και στην αναμέτρηση του «Ζοφρουά Γκισάρ» αλλά και στο παιχνιδι του «Βελοντρόμ» με τον ΠΑΟΚ. 

Η πρώτη επιλογή -βάσει λογικής- είναι να πάρει φανέλα βασικού ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ωστόσο, ο Σαμπάολι γνωρίζει ότι έχει τόσο τον Παγιέ προκειμένου να αγωνιστεί ως «ψευτοεννιάρι» αλλά και τον Ντιένγκ. Κατά τη διάρκεια μιας «σφυγμομέτρησης» για την γαλλική ιστοσελίδα Le Pocéen, ο Μπακαμπού είναι εκείνος που ξεπέρασε τις ψήφους των φιλάθλων με 67%, έναντι 21% υπέρ του Ντιένγκ και 11% μόλις υπέρ του Παγιέ για να ξεκινήσει βασικός με την Σεντ Ετιέν. 

Στην συνέντευξη Τύπου, ο Χόρχε Σαμπάολι τόνισε με νόημα ότι ο Μπακαμπού, όπως και ο Κολάσινατς που αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια με τη Βοσνία, δεν είναι.... συνηθισμένος να παίζει δύο παιχνίδια στη σειρά, αφήνοντας να εννοηθεί πως τίθεται θέμα με την φυσική του κατάσταση λόγω της κούρασης από τα σερί ματς ενώ επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στον Ντιένγκ, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα τελευταία και έχει επιστρέψει πλήρως ανεβασμένος χάρη στα δύο καλά παιχνίδια του με τη Σενεγάλη…



Απ΄ ότι φαίνεται όμως οι οπαδοί της Μαρσέιγ προτιμούν τον Μπακαμπού για να ξεκινήσει το ματς αύριο κόντρα στην Σεντ Ετιέν, ενώ πίσω από τον Κονγκολέζο φορ φαίνεται πως θα παίξει η τετράδα με τους Ζέρσον, Παγιέ, Γκεντουζί και Ουντέρ, σε αυτό το 4-1-4-1 που σκέφτεται να κινηθεί ο Σαμπάολι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.