Ads Top

Η ενόχληση Μαρινάκη και οι αλλαγές στην ΠΑΕ μετά τον ΠΑΟΚ!


Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από το ΠΑΟΚ - Έντονα ενοχλημένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι πρώτες πληροφορίες

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν από τον αποκλεισμό με τον ΠΑΟΚ ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών και εσωτερικά στην ΠΑΕ.




Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από τις αγωνιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. 

Εξάλλου ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε σχετικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως «δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο; Βεβαίως δεν μας αρέσει. Και πρώτα στον κύριο Μαρινάκη. 

Ο άνθρωπος αυτός, που το μεγάλο του προσόν είναι να δημιουργεί, όταν τελειώσει αυτός ο μαραθώνιος, θα κάνει αυτό που πρέπει για να ανανεωθεί η ομάδα ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσει και το επόμενο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Μαρινάκης φρόντισε ώστε να μεταφερθεί αυτή η έντονη ενόχληση και η δυσαρέσκειά του προς τους παίκτες και την ομάδα γενικότερα. 



Σε αυτό το τελευταίο στάδιο της χρονιάς η τελική εικόνα και η αξιολόγηση θα μετρήσει για όλους και ενώ - όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές - το λίφτινγκ του ρόστερ θα είναι μεγάλο και με τη στόχευση αλλαγών σε θέσεις - κλειδιά όπως στα άκρα της άμυνας, της επίθεσης αλλά και στο κέντρο.

Επιπροσθέτως πάντως παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο και για αλλαγές εντός της ΠΑΕ και ακόμα και σε θέσεις που θεωρούνται και είναι σημαντικές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.