Ads Top

«Έκλεισε» στόπερ ο ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την δεύτερη του μεταγραφή για το καλοκαίρι - Όλες οι λεπτομέρειες!

Δεύτερο χτύπημα σε μία ημέρα από τον ΠΑΟΚ που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 26χρονου στόπερ της Βαλερένγκα, Ιβάν Νάσμπεργκ!

Πριν καν τελειώσει η φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ με στοχευμένες κινήσεις χτίζει το ρόστερ του για την επόμενη χρονιά! 





Μετά τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Νικολάς Κουαλιάτα, ο Δικέφαλος πάει να «κλείσει» και δεύτερο παίκτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Νορβηγία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Βαλερένγκα για την απόκτηση του 26χρονου (γεννηθείς στις 22 Απριλίου του 1996) κεντρικού αμυντικού Ιβάν Νάσμπεργκ!

Ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι γέννημα - θρέμμα του συλλόγου από το Όσλο (την αποχωρίστηκε μόνο μία σεζόν το 2016 όταν αγωνίστηκε δανεικός στην σουηδική Βάρμπεργκ), είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Νορβηγίας (4 φορές διεθνής με την Ελπίδων) και μετρά 144 συμμετοχές με την Βαλερένγκα (οι 83 την τελευταία τριετία, όπου είναι αναντικατάστατος), με την οποία έκανε ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της άμυνας της (ενίοτε και αρχηγός της), ενώ αυτή βρίσκεται σε φουλ αγωνιστική δράση αφού το νορβηγικό πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, με τον Νάσμπεργκ να έχει παίξει βασικός στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του.



Με ύψος 1,86 θεωρείται πολύ καλός και συνεπής αθλητής, ενώ με το αριστερό του πόδι (κάτι σπάνιο για αμυντικό) είναι αυτός που ξεκινάει το build-up της ομάδας του, κάτι απαραίτητο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πέρσι βρέθηκε στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων (Κρίσταλ Πάλας, Φούλαμ), ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές εκτός του ΠΑΟΚ, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον (όχι μόνο φιλολογικό) από δύο ακόμα ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο παίκτης βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και του Ζοσέ Μπότο, ενώ μία λεπτομέρεια που έχει την σημασία της είναι πως τον περασμένο Ιούλιο αγωνίστηκε με την Βαλερένγκα στις δύο αναμετρήσεις με την Γάνδη (ομάδα που αντιμετώπισε μετέπειτα ο ΠΑΟΚ) για τον 2ο προκριματικό του Conference League.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες, αφού το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι πολύ προχωρημένο και όλες οι πλευρές δείχνουν να βρίσκονται κοντά σε μία συμφωνία…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.