Ads Top

Οι τέσσερις αλλαγές Μαρτίνς μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!


Οι τέσσερις κινήσεις του Μαρτίνς για να γυρίσει τον... διακόπτη ενόψει ΠΑΟΚ - Όλα όσα αλλάζει μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό!
Ο Μαρτίνς είναι και αυτός σε ένα καθεστώς πίεσης υπό την έννοια των αποτελεσμάτων και των εμφανίσεων του τελευταίου διαστήματος στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρόλευκων ήδη κοιτάζει το πως μπορεί να γυρίσει τον... διακόπτη στην ομάδα με τέσσερις κινήσεις. Ειδικότερα...




Τομέας ψυχολογίας


Μαρτίνς και παίκτες έχουν μιλήσει μετά τη Λεωφόρο και όχι μία φορά κάνοντας την αυτοκριτική τους. Η συζήτησή τους δεν είχε να κάνει μόνο με τα λάθη που έγιναν με Παναθηναϊκό και την εικόνα της ομάδας αλλά απέκτησε και άλλο βάρος μετά την παρουσία αντιπροσωπείας της Θύρας 7 στην προπόνηση. Μία ψυχολογική ώθηση χρειάζεται αυτήν τη χρονική περίοδο και ένα σκέλος που δουλεύει ο Πορτογάλος είναι αυτό.

Παρουσία έξτρα κινήτρου


Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο κάθε παίκτης άπαντες στον Ολυμπιακό θα πρέπει να δουν πραγματικά το πόσο σημαντικό είναι αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το κίνητρο παίζει σημαίνοντα ρόλο και οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ξέρουν πως θα πρέπει να μπουν με το... μαχαίρι στα δόντια στον αγώνα. Ο Μαρτίνς λοιπόν έχει σταθεί στο πόσο σημαντικό είναι να κλείσει καλά η σεζόν και ένας ακόμα τρόπος να κλείσει θετικά είναι το να κατακτήσει το Κύπελλο. Το πως θα κλείσει η σεζόν άλλωστε θα επηρεάσει και τον ίδιον.



Πιθανές αλλαγές προσώπων, σκέψη ακόμα και για τριάδα πίσω


Πολλά πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν σε σχέση με την 11άδα. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός έχει έξτρα επιλογές και γενικά παίκτες για να αλλάξει το αρχικό του σχήμα. Ο Μαρτίνς ήδη κοιτάζει το τι αλλαγές μπορεί να έχει στην Τούμπα συγκριτικά με το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της Λεωφόρου. Πολλές δεν θα είναι αλλά είναι ανοιχτό το να υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Στο μυαλό του έχει ακόμα και το ενδεχόμενο τριάδας στην άμυνα, χωρίς πάντως να φαίνεται πως είναι σε πρώτο πλάνο.



Προσέγγιση αγώνα


Ο Ολυμπιακός για να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα (θυμίζουμε ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ στο Κύπελλο και αυτό είναι στα υπέρ των Πειραιωτών καθώς έχουν τη ρεβάνς στο Φάληρο) θα πρέπει να έχει άλλη προσέγγιση και σε σχέση με το ντέρμπι της Λεωφόρου αλλά και γενικότερα. Εφόσον δεν μπορεί να παίξει με φουλ ένταση θα πρέπει να δει το εάν θα μπει πιο δυνατά για να σκοράρει και να κρατήσει μετά το αποτέλεσμα ή το τι μπορεί να διαφοροποιήσει για να εμφανιστεί αισθητά βελτιωμένος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός φέτος έχει παίξει δύο φορές με τον ΠΑΟΚ. Έχει μία νίκη εντός έδρας με 2-1 στο πρωτάθλημα και μία ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας στην ίδια διοργάνωση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.