Ads Top

Με έκπληξη η αποστολή της Μαρσέιγ για ΠΑΟΚ!


Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από τη Μαρσέιγ, ο Αρκάντιους Μίλικ θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των Μασσαλών για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Από τη Δευτέρα (11/4), ο Πολωνός έχει ενταχθεί σε ρυθμούς προπονήσεων με το υπόλοιπο γκρουπ, με τους επιτελείς της Μαρσέιγ να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη συμμετοχή του έμπειρου επιθετικού στο ματς με τον ΠΑΟΚ. 




Μάλιστα, ο ίδιος φρόντισε να στείλει μήνυμα... ετοιμότητας μέσω social media, με τους Γάλλους να υποστηρίζουν πως η επάνοδός του είναι άκρως σημαντική τόσο για τη «μάχη» της Ευρώπης όσο και για το ντέρμπι με την Παρί που ακολουθεί...

Το βέβαιο είναι πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με την ανακοίνωση της αποστολής από την πλευρά της Μαρσέιγ καθώς και στο ματς πρωταθλήματος με την Μονπελιέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και εν τέλει μπήκε στα... πιτς καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Η Μαρσέιγ ολοκληρώνει σήμερα το πρωί την προετοιμασία της στη βάση και κατόπιν θα αναχωρήσει για την Ελλάδα. Στην τελευταία πρόβα λοιπόν αναμένονται και τα νεότερα...




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.