Ads Top

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: Ξέσπασε η Κάτια για το παιχνίδι - «Μποϊκοτάζ ξεκάθαρα...» (vid)


Ποιος είδε την Κάτια Ταραμπάνκο και δεν την...φοβήθηκε στις δηλώσεις της στο «Love It» - Όλα όσα είπε για τον 
τον χαρακτηρισμό "κλέφτρα".

Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Love It» μετά από την αποχώρησή της από το Survivor 5 όπου άφησε άφωνους τόσο τους συμπαίκτες όσο και τους αντίπαλους από την μπλε ομάδα. Παράλληλα, δείτε ποιά είναι τα τρία φαβορί για το έπαθλο του παιχνιδιού.



Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για όλους και για όλα μιας και δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον χαρακτηρισμό “κλέφτρα”, που όπως τόνισε, της έκοψε δουλειές. Η ίδια τόνισε πως: «Ο χαρακτηρισμός “κλέφτρα” με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές. Μποϊκοτάζ ξεκάθαρα.

Βλέπανε τα σχόλια από κάτω στις φωτογραφίες μου που με αποκαλούσαν κλέφτρα, ο άλλος για ποιο λόγο να μου δώσει να κάνω μια δουλειά; Ήταν αρκετά τα σχόλια γι’ αυτό ήθελα να τοποθετηθώ τόσο πολύ απέναντι στον Σπύρο, ότι όταν είσαι σίγουρος θα μιλήσεις και θα κατηγορήσεις κάποιον κλέφτη, ψεύτη κλπ.

Σπύρο Μαρτίκα ευχαριστώ πολύ, θα κάνω μποϊκοτάζ στα φαρμακεία σου. Εγώ δεν είχα κλέψει το ρύζι, το είχα βρει. Μου το έβαλε η παραγωγή; Έτυχε να είναι εκεί; Δεν έχω ιδέα. Δεν το έκλεψα».

Οι δηλώσεις της Κάτιας Ταρμπάνκο:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.