Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Η γκάφα της παραγωγής στο μοντάζ και τα «στημένα παιχνίδια» (vid)


Απίστευτη γκάφα στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor - Βίντεο αποδεικνύει πως τα παιχνίδια είναι στημένα - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΖ
Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ατζούν σχετικά με την γκάφα ολκής που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (28/02) και δεν καλύφθηκε στο μοντάζ! Ή καλύτερα το λάθος που έγινε από το μοντάζ!



Τι συνέβη; Πάμε στον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας, εκεί δηλαδή που οι Διάσημοι επικράτησαν και οι Μαχητές έδωσαν δύο υποψηφίους προς αποχώρηση με αποτέλεσμα να φύγει ο Γιάννης Τσολάκης! Τι συνέβη; Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok, η Κάτια Ταραμπάνκο δίνει μάχη για να επικρατήσει της Σοφιάννας Αβραμάκη και της έχει μείνει μια κορίνα για να ρίξει! Αυτός δεξιά δεξιά. Όμως στο βίντεο βλέπετε ότι ρίχνει τον στόχο της αυτός να βρίσκεται στο κέντρο! Άρα η κούρσα έχει γυριστεί ξανά για κάποιον λόγο!



Δείτε το βίντεο:



Μήπως λέμε εμείς, μήπως, συνέβη αυτό για να αποχωρήσει ο Γιάννης Τσολάκης; Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και μέρες ο πρώην, πλέον, παίκτης των Μαχητών είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς. 



Ωστόσο η παραγωγή ήθελε να φανεί σαν φυσιολογική αποχώρηση. Και για να γίνει αυτό έπρεπε οι Μαχητές να χάσουν τουλάχιστον μια ασυλία. Λέμε μήπως στήθηκε τελικά το αγώνισμα ώστε οι Διάσημοι να επικρατήσουν και να στείλουν στον τάκο τον Γιάννη Τσολάκη; Αυτό ενισχύει και το γεγονός πως οι Διάσημοι τις τελευταίες μέρες έχουν σημειώσει μόλις μια νίκη, αυτή της Δευτέρας!

Τα συμπεράσματα δικά σας...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.