Ads Top

Survivor Trailer 20/3: O Σχίζας χτυπάει τον Τάκη Καραγκούνια - Έρχονται στα χέρια «Κόκκινοι» και «Μπλε» (vid)


Ο Σχίζας χτυπά τον Τάκη, τους χωρίζει ο Λιανός - Δείτε για ποιο λόγο τον χτυπάει
Κι εκεί που λέγαμε, ότι αρκετά έχουμε δει αυτές τις μέρες στο Survivor 5 από έριδες και τσακωμούς, τελικά φαίνεται πως έχουμε ακόμη περισσότερα να... θαυμάσουμε, με τις δύο ομάδες σχεδόν να έρχονται στα χέρια.



Η νέα συμβίωση, μετά τη μείξη των ομάδων, ξεκινά λίγο... παράξενα, μετά τα κλάματα από την ανακοίνωση, με τους νέους παίκτες σε εκάστοτε καλύβα, και ειδικά στην κόκκινη, να είναι καχύποπτοι ο ένας στον άλλο. Ο Κατσαούνης, ειδικά, βρίσκεται στο επίκεντρο για τους Διάσημους, με μια νέα κόντρα να αρχίζει με την Ναυσικά.

Survivor trailer: Χάος στο αγώνισμα, νέα τεράστια κόντρα!

Στο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία αυτή την φορά, όμως, γίνεται... ένας κανονικός χαμός. Οι δύο ομάδες παλεύουν μέχρις εσχάτων για μια πολύ σημαντική νίκη και ο Στάθης Σχίζας χτυπά με μπαλάκι τον Τάκη Καραγκούνια, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να παρέμβει άμεσα, αφού οι παίκτες από τις δύο πλευρές κόντεψαν να έρθουν στα χέρια.



Στο συμβούλιο, δε, συνεχίζεται η κόντρα, όπως βλέπουμε στο trailer του σημερινού (20/3) επεισοδίου, με τον Στάθη Σχίζα να συνεχίζει και να λέει στον αντίπαλό του, ότι παραδίδει «σόου».

Δείτε το trailer:



  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.