Ads Top

Survivor Spoiler 4/3: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ και η απόφαση του Ατζούν


Τι θα αλλάξει από εδώ και πέρα - Ποια είναι η απόφαση του Ατζούν - Πότε θα προβάλλεται πλέον το Survivor



Χτες είχαμε τα "Παιχνίδια της Καραϊβικής", με μια απόφαση που πρόσθεσε ακόμα μια μέρα από το Survivor στις τηλεοράσεις του μέσου τηλεθεατή, κάνοντας εξαήμερη την προβολή του Survivor! Από Σάββατο μέχρι και Πέμπτη. Ωστόσο αυτό δεν θα παραμείνει για πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ατζούν έχει πάρει την απόφαση να κόψει μια μέρα (τουλάχιστον) μέρα στην προβολή του ριάλιτι επιβίωσης, αφού έχει παρατηρήσει πως κουράζει, την ίδια ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και τα νούμερα τηλεθέασης έχουν πέσει.



Έτσι ο Ατζούν σε συνδυασμό με τον ΣΚΑΙ σκέφτονται πολύ σοβαρά να κόψουν μια μέρα από την προβολή του Survivor. Ποια θα είναι αυτή; Η Πέμπτη θα μείνει ως "Παιχνίδια της Καραϊβικής" και πάμε για Σάββατο ή Τετάρτη αφού δύσκολα θα κοπεί επεισόδια ανάμεσα στα άλλα.



Μάλιστα όσο καλοκαιριάζει ο Ατζούν γνωρίζει καλά πως τα νούμερα θα πέφτουν, αφού ο κόσμος θα αρχίσει να βγαίνει περισσότερο. Οπότε φαντάζει ως πιο σοβαρή πιθανότητα να κοπεί το επεισόδιο του Σαββάτου, όπου αντικειμενικά λιγότερος κόσμος κάθεται μέσα στο σπίτι.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση από τον Τούρκο παραγωγό και το ΣΚΑΙ...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.