Ads Top

Survivor Spoiler 3/3: Ποια ομάδα κερδίζει τα παιχνίδια της Καραϊβικής;


Τι αναφέρει η διαρροή - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Ένα πολύ δυνατό έπαθλο!
Φτάσαμε σε ένα ακόμη κουίζ, τα περίφημα παιχνίδια της Καραϊβικής, που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.



Και πώς να μην έχουν δηλαδή από τη στιγμή που θυμίζει Taboo, ένα επιτραπέζιο για το οποίο τόσοι και τόσοι έχουν καταθέσει… ψυχούλα. Αυτή, λοιπόν, η ταύτιση των παικτών του Survivor με μία παλιά (ή και τωρινή) αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, έχει αντίκτυπο.

Αναφορικά με το κουίζ που έχουμε μπροστά μας, θέλουμε να είμαστε τίμιοι απέναντί σας. Ξέρετε πολύ καλά πως όταν έχουμε κάποιο στανταράκι, δεν διστάζουμε να σας το πούμε. Άμεσα και αναλυτικά.

Μια πρώτη ισχυρή εκτίμηση από την πηγή στον Άγιο Δομίνικο, ναι, μπορεί να γίνει! Προέρχεται και από την καλή παράδοση που έχουν χτίσει οι Διάσημοι. Είναι δυνατοί στη συγκεκριμένο σκέλος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την έκβαση των παιχνιδιών της Καραϊβικής.



Survivor 3/3 spoiler: Καλύτερο το έπαθλο
Είναι πάνω μία εβδομάδα που έχουν να κερδίσουν φαγητό. Είχαν πάρει έπαθλο ασυλίας, αλλά μέχρι εκεί. Το βλέπουν, λοιπόν, σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να… καρδαμώσουν. Καιρός είναι, εδώ που τα λέμε.

Εξάλλου πρόκειται για μια δοκιμασία που δεν περιλαμβάνει:

  • αγωνιστικό ρυθμό
  • φόρμα
  • αθλητικά skills

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη φορά είχαν αποζημιωθεί με ντόνατς. Και, βέβαια, το γέλιο στο Twitter, το μέσο που δικάζει αλλά και ψυχαγωγεί, ήταν άφθονο.



Τώρα να σας κάνουμε και ένα μεγαλύτερο spoiler. Ένα ατόφιο, αν προτιμάτε. Το έπαθλο του συγκεκριμένου κουίζ θα είναι ακόμα πιο ικανοποιητικό από το προηγούμενο. Τώρα θα μας πείτε, εδώ που έχουν φτάσει οι Διάσημοι ό,τι και να φάνε καλό θα είναι. Και δίκιο θα έχετε.

Λίγη υπομονή, λοιπόν…

  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.