Ads Top

Survivor Spoiler 26/3: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί «πρόδωσε» το αποτέλεσμα! (vid)


Η ανάρτηση που «πρόδωσε» τα πάντα και «αποκάλυψε» τον νέο παίκτη που μπαίνει στο Survivor και το ποια ομάδα κερδίζει
Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με σχετική του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίσε τουλάχιστον έναν από τους παίκτες, που θα μπουν στο παιχνίδι. 



Όπως φημολογείται έντονα τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με πολλά τηλεοπτικά ρεπορτάζ, τέσσερις νέοι παίκτες πρόκειται να εισβάλλουν στο πολυσυζητημένο ριάλιτι.

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου (26-3) ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου, ανακοινώνει σε Μαχητές και Διάσημους, πως η ομάδα που θα κερδίσει στο συγκεκριμένο αγώνισμα, θα πάει να διασκεδάσει με τους παίκτες του τούρκικου Survivor, μιας και τα δυο ριάλιτι πραγματοποιούν κοινά γυρίσματα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πάρτι ένωσης, στο οποίο Μαχητές και Διάσημοι δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι να το κερδίσουν.



Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε ένα βίντεο σε stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο και δείνχει διάφορες στιγμές από το συγκεκριμένο πάρτι. Στα συγκεκριμένα πλάνα παρατηρούμε ότι στην παρέα των Διασήμων, που εκείνοι έχουν παρευρεθεί στο πάρτι, είναι και ένας παίκτης, τον οποίο δεν τον έχουμε δει μέχρι στιγμής στον Άγιο Δομίνικο.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Εμαννουήλ, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί και από πολλά ρεπορτάζ, τα οποία και λένε ότι του είχε γίνει πρόταση για το ριάλιτι πολύ καιρό τώρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.