Ads Top

Survivor Spoiler 23/3: Η χοντρή βρισιά της Ασημίνας, η απάντηση Σοϊλέδη και η παρέμβαση Μαρτίκα (vid)


Για ποιον πήγαινε η βρισιά της Ασημίνας; Είχε δίκιο ο Άρης Σοϊλέδης που τρελάθηκε; Όλα όσα έγιναν!
Ο Άρης που έγινε έξαλλος, η συμβουλή του στην Ασημίνα, η σφήνα του Μαρτίκα και το ξέσπασμά της



Survivor 23/3: Τρελό σκηνικό με πρωταγωνιστές την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη, στο έπαθλο φαγητού του Survivor. Στο έκτο run στο αγώνισμα επάθλου φαγητού, η Ασημίνα έβγαλε λίγο πιο πριν από τον αντίπαλό της τον μεσαιωνικό ζυγό που φορούσε και πανηγύρισε τη νίκη, μειώνοντας σε 5-1, όπως διαβάσατε στη Live μετάδοση.

Τότε, ο Άρης πετάχτηκε από τον πάγκο των Μπλε, ρωτώντας αν αυτό που έκανε και λύθηκε μόνη της Ασημίνα, ήταν μέσα στους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αμέσως, η Ασημίνα είπε «άντε γ******». Ο Σοϊλέδης, ο οποίος δεν περνάει και πολύ καλά στους Μαχητές, νόμισε ότι το είπε σ’εκείνον και της απάντησε  «πρόσεχε το στόμα σου». Παράλληλα, παίκτες των Διασήμων φώναξαν στον Άρη λέγοντας ότι η Ασημίνα δεν έβρισε εκείνον.



Η παίκτρια των Κόκκινων απάντησε λέγοντας ότι «θέλετε να πιαστείτε από κάπου συνεχώς», με το συμβάν προς στιγμήν να τελειώνει. Ωστόσο, μόλις οι Μπλε πανηγύρισαν τη νίκη, στο ceremony είχαμε και δεύτερο γύρο. Ο Άρης Σοϊλέδης, όπως τόνισε, ήθελε να δώσει μια συμβουλή στην Ασημίνα: Να σέβεται, να μη βρίζει και να μην είναι προκλητικά αγενής. 

Η Ασημίνα του ζήτησε συγνώμη, καθώς όπως υποστήριξε, η βρισιά δεν απευθυνόταν σ’εκείνον, αλλά γενικώς στον αέρα. Τότε, αφότου κατέβηκαν οι μεταξύ τους τόνοι, επωφελήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Profesor επιχείρησε να τα ψάλλει στην Ασημίνα, λέγοντάς της ότι πρέπει να αποτελεί πρότυπο και ότι θα πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της. Μια σφήνα, η οποία ήταν σαν βούτυρο στο ψωμί του Στρατηλάτη, ο οποίος τα είχε μαζεμένα στην παίκτρια των Κόκκινων από τότε που ήταν συμπαίκτες. Την έβαλε στη θέση της και τότε η Ασημίνα ξέσπασε βάζοντας τα κλάματα.



Παρόλα αυτά, όταν γύρισαν στις παραλίες οι δύο ομάδες, η Ναυσικά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της, της είπαν ότι όλα αυτά οι Μπλε τα είπαν για να τη ρίξου αγωνιστικά.

Βαριές κουβέντες μεταξύ Ασημίνας-Άρη: «Πρόσεχε το στόμα σου»

 

 Άρης σε Ασημίνα: Πρέπει να σταματήσεις να είσαι αγενής – Οι εξηγήσεις της και η παρέμβαση Ρουβά


  

Μαρτίκας: Έχω εισπράξει τη χυδαιότητα της Ασημίνας – «Κάνεις σόου», του απαντά εκείνη  

 

Έβαλε τα κλάματα η Ασημίνα μετά τα πυρά που δέχτηκε

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.