Ads Top

Survivor Spoiler 22/3: Οι στοιχηματικές μίλησαν – Αυτά είναι τα δύο μεγάλα φαβορί μετά την αλλαγή των ομάδων


Ανατροπή μετά την απόφαση για την αλλαγή των ομάδων - Δείτε ποιοι είναι τα φαβορί πλέον!
Πολλοί παίκτες δείχνουν επηρεασμένοι από αυτή την εξέλιξη, ενώ για άλλους ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να τους συμβεί. Αυτά τα γεγονότα έφεραν και αλλαγές στις αποδόσεις για τον επόμενη νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.



Survivor 2022 αποδόσεις

Στις πρώτες θέσεις, δεν βλέπουμε πολλές διαφορές, αλλά στην πεντάδα τον φαβορί μπήκε ένα όνομα έκπληξη : Σπύρος Μαρτίκας! Ναι, καλά ακούσατε. Ο φαρμακοποιός είναι το τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του μεγάλου τροπαίου, με απόδοση 14.00!

Αλλα ας τα πάρουμε από την αρχή. Νο1 φαβορί για να αναδειχθεί μεγάλος νικητής του φετινού survivor, είναι ο Αρης Σοϊλέδης σε απόδοση 2.50. Χωρίς καμία αμφιβολία, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης με διαφορά από τον δεύτερο.

Γρήγορος, εύστοχος, με καλή αντίληψη όλων των αθλημάτων του παιχνιδιού. Δεν θέλουν και πολλά περισσότερα οι στοιχηματικές εταιρίες για να τον χρίσουν φαβορί.



Στη 2η θέση βρίσκουμε τον Γιώργο Κατσαούνη ή αλλιώς «Τσακατσούκα», σε απόδοση 5.00. Ο αγρότης από τα φάρσαλα δεν είναι ο πιο σταθερός παίκτης στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους κι έχει κοινό εκτός παιχνιδιού, που θα τον βοηθήσει να φτάσει μακριά.

Στην 3η θέση βρίσκουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Με διαφορά η καλύτερη παίκτρια του φετινού Survivor. Τα στατιστικά άλλωστε που παρουσιάζει κατά καιρούς ο Γιώργος Λιανός, τα «λένε» ολα.

Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια, μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά στη νέα της ομάδα (κόκκινη), ωστόσο οι traders περιμένουν ότι θα βρει τα πατήματά της και ότι θα φτάσει μακριά στο παιχνίδι. Τη βρίσκουμε σε απόδοση 7.50.



Σε διπλάσια σχεδόν απόδοση (14.00), στην 4η θέση, βρίσκουμε τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο «προφεσόρ» έχει βγει πολλές φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει στο ριάλιτι, ενώ δείχνει ότι αρχίζει να ανεβαίνει και αγωνιστικά!

Στην 5η θέση βρίσκουμε δύο «μπλε». Τους Γιώργο Ταλάντζεφ και Τάκη Καραγκούνια με απόδοση 17.00.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.