Ads Top

Survivor Spoiler 18/3: Άγριος καβγάς Ναυσικάς - Ευρυδίκης μετά την αποχώρηση της Κάτιας - «Φαγώθηκες να διώξεις την Κάτια, δεν θέλω καμία σχέση!»


Απίστευτες εκφράσεις ανάμεσα σε Ευριδίκη Παπαδοπούλου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο - Όλα όσα έγιναν!
Τίποτα δεν θα είναι ίδιο πλέον στο Survivor 5 αφού από το Σάββατο έρχονται μεγάλες ανατροπές, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός!



Διάσημοι και Μαχητές παύουν να υφίστανται και πλέον θα έχουμε νέα μπλε και νέα κόκκινη ομάδα! Πριν από αυτό όμως είχαμε μια αποχώρηση που τάραξε τα ύδατα στο Survivor 5. Η Κάτια Ταραμπάνκο αποτέλεσε παρελθόν από το ριάλιτι κάτι που έφερε στα όριά τους Βρισηίδα και Ευρυδίκη, αφού οι κοπέλες ήταν πολύ κοντά με την Κάτια. Και αμέσως μετά την αποχώρηση της συμπαίκτριάς τους την "έπεσαν" στην Ναυσικά, την οποία και θεώρησαν ως υπεύθυνη για την εξέλιξη αυτή.

Συγκεκριμένα η Ναυσικά είχε έντονη διαμάχη με την Κάτια από την πρώτη μέρα που το μοντέλο μπήκε στο Survivor, με αποτέλεσμα η πρώτη να την δώσει ως υποψήφια προς αποχώρηση. Τελικά το κοινό δεν την κράτησε κι αυτό έφερε εντάσεις!



Έτσι μόλις έκλεισαν οι κάμερες στο συμβούλιο του νησιού, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πλησίασε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και της έκανε επίθεση άνευ προηγουμένου! "Είσαι σίχαμα. Άντε πήγαινε να πνιγείς. Από την πρώτη μέρα φαγώθηκες να διώξεις την Κάτια γιατι την θεωρούσες καλύτερη από σένα. Από σήμερα δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση!" Αυτά ήταν τα λόγια της Ευρυδίκης που έκαναν την Ναυσικά έξω φρενών, με την τελευταία να ξεκαθαρίζει πως έτσι είναι το παιχνίδι και έδωσε ως υποψήφια την χειρότερη αγωνιστικά παίκτρια.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως πως οι δύο κοπέλες δεν είναι πια συμπαίκτριες, αφού όπως θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου, Ευρυδίκη και Βρισηίδα θα φοράνε πλέον... μπλε, σ' αντίθεση με την Ναυσικά που θα παραμείνει στα κόκκινα.



Με την ευκαιρία δείτε πως θα διαμορφωθούν οι δύο νέες ομάδες:

Μπλε ομάδα

Άρης Σοϊλέδης
Τάκης Καραγκούνιας
Γιώργος Ταλάντσεβ
Σπύρος Μαρτίκας
Θωμαΐς Εμαννουηλίδου
Σοφιάννα Αβραμάκη
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Βρισηίδα Ανδριώτου

Κόκκινη ομάδα

Ασημίνα Χατζηανδρέου
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Μυριέλλα Κουρεντή
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Τζο Μαριδάκη
Ανδρέας Ματθαιακάκης
Απόστολος Ρουβάς
Στάθης Σχίζας
Γιώργος Κατσαούνης
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.