Ads Top

Survivor Spoiler 17/3: «Στα μαχαίρια» Ατζούν Ιλιτζαλί - ΣΚΑΙ για το Survivor


Ξέσπασε ο Ατζούν εναντίον όλων στο ΣΚΑΪ - Τι συνέβη και έκανε έξαλλο τον Ατζούν που βλέπει την τηλεθέαση του Survivor να καταρρέει..
Μπορεί οι σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΙ να ήταν άψογες από το πρώτο Survivor που προβλήθηκε στο κανάλι, ωστόσο 5 σεζόν μετά φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει νέα προβλήματα και τα "μαχαίρια" έκαναν ξανά την εμφάνιση τους. Με τα νούμερα τηλεθέασης να καταρρέουν δεν γινόταν να μην ενημερωθώ από την πηγή μου για την κατάσταση που επικρατεί. 



Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης να ξεκίνησε δυναμικά και τα νούμερα του να ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά για τον σταθμό, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες φτάνει τρίτο και καταϊδρωμένο στον πίνακα της τηλεθέασης, με τον Σασμό (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις) να είναι ο αρχηγός της prime time ζώνης.

Αν ειδικά το επεισόδιο δεν είναι δυνατό, δηλαδή γεμάτο εντάσεις, τσακωμούς, τραυματισμούς κλπ, κυμαίνεται στα νούμερα της τάξεως των 18 με 16%. Μπορεί σε εσάς να φαίνονται καλά, ωστόσο, για τον ΣΚΑΙ και τον Ατζούν δεν είναι καθόλου.



Τα πρώτα καμπανάκια του Ατζούν στον ΣΚΑΙ λόγω του Survivor 5

Ο Ατζούν κάνει ότι μπορεί για να είναι στα ύψη το Survivor! Έβαλε ξανά την Κάτια Ταραμπάνκο στο παιχνίδι δίνοντας της 10 χιλιάρικα την εβδομάδα, ενώ όταν είδε ότι δεν τον βοήθησε καθόλου την έδιωξε και τώρα αφού είδε ότι κανένας νέος παίκτης ειδικά διάσημος δεν έκανε το "κλικ" στο κοινό, θα κάνει μεικτές τις ομάδες - ήδη γνωρίζουν ποιος θα πάει που.

Ο ΣΚΑΙ όμως από πλευράς του δεν κάνει τίποτα, όπως φαίνεται να πιστεύει ο Ατζούν! Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ρίξει όλο το ενδιαφέρον του στην ενημέρωση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να έχει βάλει την ψυχαγωγία σε δεύτερη μοίρα, αφού "έκοψε" το Love It που ήταν και η μόνη εκπομπή που σχολίαζε τα του Survivor. Πιο πολύ διαφημίζουν το ριάλιτι, το Super Κατερίνα και το Πρωινό, παρά το ίδιο του το κανάλι!



Μετά από συζητήσεις με τον παραγωγό ΣΚΑΙ αφού ταρακουνήθηκε, όπως ενημερώθηκα σιγά σιγά θα επαναφέρει την ψυχαγωγία στο πρόγραμμα του και για το λόγο αυτό κιόλας επιστρέφει σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου!

Αυτό βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο θα αποφέρει καρπούς, καθώς η εκπομπή σημειώνει εδώ και πάρα πολύ καιρό μονοψήφια ποσοστά. Ίσως, ο ΣΚΑΙ εντάξει περισσότερο Survivor στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά που ναι με να έχει πέσει όσον αφορά τα νούμερα, ωστόσο, είναι σε καλύτερα επίπεδα από την Ιωάννα μας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.