Ads Top

Survivor Spoiler 17/3: «Στημένη» η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το παιχνίδι; Τα 10.000 ευρώ ήταν πολλά!


Το κόλπο του Ατζούν και η κίνηση της Κάτιας στην αποχώρηση που δείχνει ότι ήταν στημένη - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!
Σάλος επικρατεί στο Survivor 5 σχετικά με την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είχε την αμφιβολία του!



Πως γίνεται μια παίκτρια με την προσωπικότητα της Κάτιας Ταραμπάνκο, ιδιαίτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, να συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους από την Τζο Μαριδάκη, μια κοπέλα που πριν 10 μέρες δεν γνώριζε το ευρύ τηλεοπτικό κοινό! Όλα αυτά σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες μας κάνει να πιστεύουμε πως η αποχώρησή της ήταν λίγο στημένη!

Συγκεκριμένα από τα τέλη Φεβρουαρίου σας είχαμε αποκαλύψει στο Athensmagazine.gr πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έψαχνε τρόπο για να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο της Κάτιας Ταραμπάνκο, αφού εξελίχθηκε τελικά σε παλτό αγωνιστικά ενώ δεν έφερε και τις ίντριγκες που περίμενε ο Τούρκος παραγωγός. Έτσι ο Ατζούν κατάλαβε πως τα 10.000 ευρώ που έδινε την εβδομάδα στο μοντέλο ήταν ένα απαγορευτικό ποσό για τα νούμερα τηλεθέασης που του έφερνε. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός πως η Κάτια Ταραμπάνκο έφυγε από το Survivor, όντας η χειρότερη παίκτρια αγωνιστικά βάση στατιστικών.



Survivor spoiler: Η κίνηση της Κάτιας Ταραμπάνκο στο συμβούλιο που δείχνει ότι η αποχώρησή της ήταν απόφαση... Ατζούν κι όχι ψηφοφορίας

Πολλοί το είδαν, λίγοι το παρατήρησαν! Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στο συμβούλιο του νησιού πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, τότε η Ουκρανή παίκτρια γέλασε ειρωνικά, σε φάση πως το... περίμενα! Η Κάτια με την κίνηση αυτή έδειξε πως ο... Ατζούν Ιλιτζαλί την περίμενε στη γωνία ώστε να την βγάλει από το παιχνίδι με την πρώτη της υποψηφιότητα, καθώς και η ίδια γνώριζε πως δεν είχε προσφέρει αυτά που του είχε υποσχεθεί.



Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, πριν μπει στο παιχνίδι η Κάτια, πως αν αποτύχει το όλο πρότζεκτ, να μπορεί ο Ατζούν να την βγάλει (χωρίς να το καταλάβει κανείς) από το παιχνίδι! Κι έτσι κι έγινε...

Δείτε την στιγμή της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο:

  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.