Ads Top

Survivor Spoiler 10/3: Άγριος καβγάς Ασημίνας - Μυριέλλας μετά την αποχώρηση Σάββα - «Θα κοιμηθείς ήσυχη σήμερα διπρόσωπη;»


Ο...κακός χαμός έγινε μετά το συμβούλιο αποχώρησης - Τι είπε η Μυριέλλα στην Ασημίνα, δείτε πως της απάντησε η Ασημίνα 

Απίστευτο παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Μπορεί συνήθως οι τσακωμοί στο Survivor να είναι ανάμεσα σε συμπαίκτες, όμως αυτό δεν ισχύει πάντα καθώς στα συμβούλια κάθε παίκτης μπορεί να έρθει σε επαφή με άλλον ακόμα και πίσω από τις κάμερες!



Χαρακτηριστικό είναι πως τα συμβούλια μπορεί να γυρίζονται και 3 με 4 ώρες ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τα διαλλείματα να είναι πολλά, ενώ ειδικά μετά το τέλος τους περιμένουν αρκετά λεπτά μέχρι τα βανάκια να τους επιστρέψουν πίσω στις παραλίες τους! Τότε κάθε παίκτης μπορεί να μιλήσει τετ α τετ με κάθε παίκτη!

Έτσι μετά το τέλος του χθεσινού συμβουλίου και την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα είχαμε έναν επικό τσακωμό ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου με την κατάσταση να ξεφεύγει! Είναι γνωστό πως η τελευταία είναι ιδιαίτερα οξύθυμη ενώ και η Μυριέλλα της αρέσει να βάζει σπιουνιές σε συμπαίκτες και αντιπάλους!



Survivor spoiler 10/03: Η ατάκα της Μυριέλλας Κουρεντή που έκανε έξαλλη την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Τι συνέβη ανάμεσα στα δύο κορίτσια; Συγκεκριμένα η Μυριέλλα, μετά το τέλος του συμβουλίου, πλησίασε την Ασημίνα και της είπε κατά λέξη: "Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, έβγαλες στον τάκο εσύ και η κλίκα σου το καλύτερο παιδί και το φάγατε! Θα κοιμηθείς άνετα σήμερα διπρόσωπη οχιά"! 

Αυτή ήταν η ατάκα που έβγαλε από τα ρούχα της την Ασημίνα και ειδικά ο χαρακτηρισμός "διπρόσωπη" την έκανε έξαλλη!



"Δεν πας στον δι@@λο@ μωρή! Με είδες ποτέ να το παίζω φίλη στον Σάββα και με λες διπρόσωπη; Άντε μαζέψου από εδώ...", ήταν η απάντηση της Ασημίνας με την κατάσταση να μην ξεφεύγει αφού η Μυριέλλα δεν θέλησε να δώσει συνέχεια! 

Άλλωστε αυτό κάνει από την αρχή του Survivor! "Ανάβει" τους υπόλοιπους παίκτες και μετά το παίζει αθώα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.