Ads Top

Survivor Αποχώρηση 16/3: Η ανατροπή στην ψηφοφορία και η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο


Πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή και η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο - Δεν θα πιστέψετε ποιος βγήκε πρώτος στη ψηφοφορία από τον κόσμο!
Η μεγάλη ανατροπή ολοκλήρωθηκε, ο παίκτης που δεν περίμενε κανείς αποχωρεί..



Survivor spoiler αποχώρηση 16/3: Πολύ γρήγορα έγινε γνωστό και διαδόθηκε το συγκεκριμένο Survivor spoiler. Ο παίκτης που αποχωρεί έχει πάντα το δικό του ενδιαφέρον σαν εξέλιξη στο Survivor. Ειδικά, όταν αυτή την εβδομάδα είχαμε τέσσερις προτεινόμενους για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το ποιος παίκτης αποχωρεί αποτελεί μία είδηση βόμβα. Μικρή σημασία βέβαια έχει αν αποτελεί βόμβα για εμάς. Ο κόσμος του Survivor έχει δικό του κριτήριο και ξέρει τι κάνει. Διότι, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας ξαφνιάζει.



Survivor spoiler αποχώρηση 16/3 Ποιος φεύγει;

Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν δεν ήταν η ίδια παίκτρια με αυτή που είχαμε στην περσινή εκδοχή του Survivor. Ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές γέλιου εξαιτίας της. Μέχρι εκεί όμως. Αγωνιστικά άργησε να πάρει τα πάνω της, μπήκε σε κλίκα, δεν πρόσφερε και πολλά στην τηλεθέαση. Με άλλα λόγια, η Κάτια αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.



Πως έγινε όμως και τερμάτισε πίσω από τον Σπύρο Μαρτίκα, την Τζο Μαριδάκη και την Βρισηίδα Ανδριώτου; Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί πως στην 1η θέση ήταν η Βρισηίδα. Η Τζο Μαριδάκη όμως είναι η παίκτρια που συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους. Το ίδιο είχε συμβεί και με την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Αυτό δείχνει πως οι νέοι παίκτες έχουν μιας μορφής ασυλίας. Από το κοινό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.