Ads Top

Κούρτιτς: «Θα είμαι στο Βέλγιο για να στηρίξω τα παιδιά!»


Ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο αγώνα με την Γάνδη αλλά σκοπεύει να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα για να την υποστηρίξει στην προσπάθεια πρόκρισής στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς σκόραρε το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα με την Γάνδη, ωστόσο είδε την κίτρινη κάρτα που του στερεί το δικαίωμα να αγωνιστεί στη ρεβάνς, αλλά όπως δήλωσε στο PAOK TV σκοπεύει να ταξιδέψει στο Βέλγιο για να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του.



Αναλυτικά όσα είπε ο Κούρτιτς: Για το σκορ του πρώτου αγώνα:

"Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή, αλλά στη συνέχεια και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο δημιουργικοί και αξίζαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Όπως λέω πάντα «υποφέραμε» και αυτό είναι κάτι που μας ωθεί να ανταπεξέλθουμε. Αυτό κάναμε και έτσι τα πράγματα έγιναν καλύτερα και πιο εύκολα για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο".

Για την απουσία του από το δεύτερο παιχνίδι: "Λυπάμαι πολύ που δεν θα είμαι εκεί, ωστόσο θα είμαι παρών για τα παιδιά για να τα υποστηρίξω. Το ότι είμαστε όλοι μαζί, μια ομάδα, ακόμη και αυτοί που δεν παίζουμε, είναι αυτό που μας ωθεί στο να κατακτούμε σημαντικά αποτελέσματα".





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.