Ads Top

Η διπλή αποχώρηση από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι!


Οι πρώτες αλλαγές για το καλοκαίρι και το νέο ρόστερ του Μαρτίνς - Οι πρώτες αποφάσεις
Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται και πήρε ήδη το... μήνυμα να ψάξει για ομάδα και ο ξένος άσος που πρέπει να βρει πρόταση, καθώς το κλίμα δεν τον σηκώνει. Πόσα εκατομμύρια θα φέρουν στον Πειραιά;



Το ευρωπαϊκό όνειρο "έσβησε" μετά τον αποκλεισμό από την Αταλάντα, το Πρωτάθλημα μόνο με... αυτοκτονία θα χαθεί και στον Ολυμπιακό απομένει ο στόχος του Κυπέλλου, αλλά και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Στα ματς με την Αταλάντα φάνηκε στον απόλυτο βαθμό η δυσαρέσκεια που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος πλέον καταλαβαίνει ότι το κλίμα είναι "βαρύ" προς το πρόσωπό του. Γεγονός που δυσχεραίνει  το ήδη υπάρχον αγωνιστικό πρόβλημα για τον Νιγηριανό διεθνή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει πολλές ευκαιρίες στον Ονιεκούρου, δίχως όμως ο Νιγηριανός να καταφέρει να δώσει το κάτι παραπάνω. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ερμηνεύτηκε από πολλούς ως... παραδοχή του Μαρτίνς ότι ο ταχύτατος εξτρέμ αδυνατεί να ανταποκριθεί στα "θέλω" του.



Για τον Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός δαπάνησε περίπου 5.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, ενώ παρά το γεγονός ότι πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν, οι μετοχές του στην Τουρκία παραμένουν υψηλές. Άλλωστε, στη γειτονική χώρα έκανε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, με τη φανέλα της Γαλατασαράι.

Τον περασμένο Ιανουάριο το όνομα του 24χρονου άσου "έπαιξε" δυνατά για τη Γαλατασαράι και τη Μπασακσεχίρ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το τουρκικό ενδιαφέρον για τον παίκτη παραμένει σε υψηλά επίπεδα ενόψει του προσεχούς καλοκαιριού. Συνεπώς αναμένεται να έχουμε... δεύτερο γύρο σεναρίων για τον Ονιεκούρου, που φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ να αναζητήσει αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον.



"Φευγάτος" και ο Ανδρούτσος

Παρόμοια είναι τα δεδομένα αναφορικά με την υπόθεση του Θανάση Ανδρούτσου, ενός ποδοσφαιριστή που έχει χάσει τη θέση του στα βασικά αγωνιστικά πλάνα του Μαρτίνς το τελευταίο διάστημα. Όπως ο Ονιεκούρου, έτσι και ο Ανδρούτσος έμεινε εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έλληνας άσος θα αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιό του τελειώνει το 2023 και δεν θα ανανεωθεί. Άρα οι Πειραιώτες πρέπει να τον πουλήσουν το καλοκαίρι ώστε να μη ρισκάρουν να τον χάσουν δίχως χρήματα στη συνέχεια.

Όσο για το πού μπορεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο διεθνής μπακ; Μια σοβαρή πιθανότητα είναι η Ολλανδία και συγκεκριμένα η Φένλο!

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ανδρούτσος βρέθηκε πολύ κοντά στη μετακίνησή του στον ολλανδικό σύλλογο με τη μορφή δανεισμού, αλλά η συμφωνία τελικά δεν προχώρησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της Φένλο, που επενδύουν στο ελληνικό στοιχείο (ανέδειξαν τον Γιακουμάκη και είχαν στο δυναμικό τους τα αδέρφια Δώνη), εξακολουθούν να παρακολουθούν την περίπτωση του Ανδρούτσου και σχεδιάζουν να επανέλθουν για την απόκτησή του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.