Ads Top

Νέο πλήγμα στον ΠΑΟΚ πριν την Γάνδη!


Ιδιαίτερα «λαβωμένος» αναμένεται να ταξιδέψει στο Βέλγιο ο ΠΑΟΚ καθώς μετά τους Αντρίγια - Κούρτιτς και τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη, μετρά και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Πολλά είναι τα προβλήματα απουσιών που καλείται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ ενόψει του «τελικού» με τη Γάνδη. Σαν να μην έφτανε η τιμωρία των Αντρίγια, Κούρτιτς και ο τραυματισμός σοκ του Γιάννη Μιχαηλίδη, νέος «πονοκέφαλος» προέκυψε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.



Βεβαίως, όλα θα ξεκαθαρίσουν από πλευράς Δικεφάλου κατά την τελευταία πρόβα της ομάδας πριν «πετάξει» για το Βέλγιο, ωστόσο, είναι σαφές πως υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις της...

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Καντουρί

Ο Μαροκινός δεν προπονήθηκε την Τρίτη (15/3), λόγω ίωσης, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η παρουσία του στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» της Πέμπτης (17/3) κόντρα στη Γάνδη.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ, καθώς εκτός από τις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Κούρτιτς και Α. Ζίβκοβιτς, αλλά και του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει τον Ομάρ Ελ Καντουρί στη διάθεσή του.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου», λόγω μιας ίωσης που τον έχει κρατήσει κλινήρη στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η παρουσία στο παιχνίδι με τη Γάνδη.



Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας και της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ πριν η αποστολή πετάξει για το Βέλγιο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.