Ads Top

Η «απάντηση» Σαββίδη σε Μελισσανίδη για...Κριχόβιακ!


Ρίχνει χρήμα για νέο... Κριχόβιακ ο Ιβάν Σαββίδης - Ποια μεταγραφή τρέχουν στον Δικέφαλο! 
Έκτακτη σύσκεψη για το νέο πλάνο και το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη από τη Ρωσία και την Ουκρανία. 



Γιατί ενώ είχε αποφασιστεί να μη γίνει μεταγραφή, τελικά είναι πιθανό να φέρουν ποδοσφαιριστή μόνο για τα πλέι οφ και το Κύπελλο!  

Ολόκληρο θέμα έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς ο πολύ σοβαρός τραυματισμός τού Γιάννη Μιχαηλίδη έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα: Ο νεαρός στόπερ θα απουσιάσει για πολλούς μήνες από τις υποχρεώσεις του Δικέφαλου και, ήδη, οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν λύσεις.  

Ήδη ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει προωθηθεί στην πρώτη ομάδα από τη β΄, ενώ υπάρχουν και σενάρια που θέλουν τον Φερνάντο Βαρέλα να ενεργοποιείται και να δίνει λύσεις. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει στη διάθεσή τους τούς Ίνγκασον και Κρέσπο, ενώ υπάρχει και ο Μιχάι ως τρίτη λύση.



Για αυτό και το ρεπορτάζ που προκύπτει από τη Θεσσαλονίκη, αναφέρει ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ρίξει νερό στο κρασί τους και σκέφτονται να κάνουν κίνηση αλά Κριχόβιακ: Δηλαδή να ψάξουν στη Ρωσία για έναν στόπερ που θα έρθει μέχρι το φινάλε της σεζόν και, προφανώς, θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Δικέφαλο.

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε αυτή η σκέψη για μεταγραφή, καθώς οι άνθρωποι του Δικέφαλου δεν ήθελαν να κάνουν ένα συμβόλαιο που θα ήταν μικρής διάρκειας με έναν ποδοσφαιριστή - Δηλαδή που θα ήταν, με μια έννοια, αρπαχτή! Όμως τα δεδομένα τώρα είναι διαφορετικά, καθώς η ομάδα έχει μπροστά της τόσο την ευρωπαϊκή πρόκληση όσο και τα ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αλλά και τα πλέι οφ που οφείλει να διασφαλίσει τη δεύτερη θέση!



Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι στη Ρωσία υπάρχουν αρκετοί παίκτες τύπου Κριχόβιακ, δηλαδή υψηλού επιπέδου, πανέτοιμοι αγωνιστικά, που μπορούν να ψηθούν για να έρθουν στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Θα κάνει κίνηση ο Δικέφαλος για μια τέτοια προοπτική; Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως τις τελευταίες ώρες υπάρχει αυτή η σκέψη στη διοίκηση του συλλόγου...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.