Ads Top

Η Γη Tης Ελιάς Spoiler: Η Μαρίνα χτυπάει με πέτρα τον Ανέστη στο κεφάλι


Ο εφιάλτης για την Μαρίνα τώρα ξεκινάει.. Ποιους βάζει ο Ανέστης να προσπαθήσουν να την βιάσουν.. 
Μία πέτρα θα είναι αρκετή, για να βρεθούν η Μαρίνα και ο Ανέστης απέναντι, στην γη της ελιάς. Οι δύο πρωταγωνιστές, παρόλο που δεν έχουν δείξει πως συνδέονται στα επεισόδια που παρακολουθούμε, θα γίνουν σύντομα εχθροί.

Η Μαρίνα θα μπει σε τεράστιο κίνδυνο. Ο Ανέστης θα επιβιώσει από το χτύπημα και θα ζητήσει εκδίκηση από την σύζυγο του Μάνου Βρεττάκου. Ξαφνικά, η Ευτυχία μπαίνει στην άκρη και σειρά έχει η Μαρίνα, η οποία φοβάται πολύ για τη ζωή της.

Όλα  ξεκινούν όταν ο Ανέστης, μεθυσμένος, πηγαίνει έξω από το σπίτι της Ευτυχίας και την κατηγορεί ότι φταίει αυτή είναι ο λόγος που η αγαπημένη του, Ελένη, έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ο Ανέστης δεν μένει μόνο στη λεκτική επίθεση και χτυπάει την Ευτυχία με δύναμη!

Η κοπέλα φωνάζει για βοήθεια και εκείνη τη στιγμή η Μαρίνα που περνάει τυχαία από το σημείο τρέχει να βοηθήσει. Αρπάζει μία πέτρα και χτυπάει με δύναμη τον Ανέστη στο κεφάλι. Οι δύο κοπέλες έπειτα μπαίνουν μέσα στο σπίτι. Εκεί η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την κοπέλα να καταγγείλει το γεγονός και να μη το αφήσει να περάσει έτσι.

Την επόμενη μέρα, η Μαρίνα ενημερώνει την Ελένη για τη νέα επίθεση του Ανέστη ώστε να καταλάβει με ποιον άνθρωπο είναι μπλεγμένη και πόσο επικίνδυνος είναι. Μάλιστα, την προτρέπει να τον ρωτήσει η ίδια για το χτύπημα που θα φέρει στο κεφάλι του για να δει και μόνη της τα ψέματα του.

Εκείνος πράγματι προσπαθεί να δικαιολογήσει το τραύμα του όμως η Ελένη ξέρει τα πάντα. Το λέει στον Ανέστη και εκείνος εξοργίζεται με τη Μαρίνα! Αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και οργανώνει μία άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της.

Ο Ανέστης πληρώνει δύο άτομα του υπόκοσμου να χτυπήσουν και να βιάσουν τη Μαρίνα! Οι άντρες εφαρμόζουν το σχέδιο όταν καταφέρνουν να πετύχουν την κοπέλα μόνη της στο δρόμο.

Η Μαρίνα όμως τους είχε καταλάβει. Προσπαθεί να επιταχύνει και να απομακρυνθεί αλλά οι 2 άντρες την προλαβαίνουν. Η Μαρίνα αντιστέκεται, υπερασπίζεται τον εαυτό της και τελικά καταφέρνει να ξεφύγει!

Έντρομη και εμφανώς ταραγμένη από το γεγονός, σπεύδει στην αστυνομία για να κάνει καταγγελία. Την ίδια ώρα ο Μάνος έχει νέο λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.