Ads Top

Survivor - Γιώργος Καβακάκης: Το δώρο έκπληξη στην Πελαγία Καζολέα και η αντίδραση της (vid)


Δείτε το VIDEO - Δεν θα πιστέψετε τι δώρο της έκανε ο Γιώργος Καβακάκης λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor - Δείτε πως αντιδράει η Πελαγία 




 

Survivor - Γιώργος Καβακάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση της Πελαγίας από το Survivor (pic)


Δείτε τι ανέβασε, δείτε τι έγραψε ο σύντροφος της Πελαγίας Καζολέα που αποχώρησε χθες από το Survivor!
Η Πελαγία Καζολέα αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό (16/2) επεισόδιο του Survivor 5 και τα κλάματα μάλιστα της Ασημίνας θύμισαν αρχαία τραγωδία. Ωστόσο, ο σύντροφος της πίσω στην Ελλάδα, αλλά και η οικογένεια της χαίρονται πολύ που θα την δουν.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση της λοιπόν, ο σύντροφος της, Γιώργος Καβακάκης, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την καλή του.



Η ανάρτηση του συντρόφου της Πελαγίας μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5

Συγκεκριμένα, στο προφίλ του στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της σε instastory και έγραψε χαρακτηριστικά «Σε αγαπώ. Μόνο υπερήφανος είμαι για σένα. Ήθος-αξιοπρέπεια-σεβασμός. Λίγοι παντελονάτοι, λίγοι λύκοι, λίγοι αυτοί που σέβονται χωρίς να απαιτούν σεβασμό, αλλά έχει ο Θεός, ξέρει τι κάνει».


Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος είχε πει σε συνέντευξη του για την Πελάγία: «Στηρίζω την Πελαγία είναι κοπέλα μου να μην την στηρίξω; Η Πελαγία θέλει λίγο χρόνο ακόμα νομίζω, όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Νομίζω ότι σιγά σιγά εξοικειώνεται»



Πελαγία Καζολέα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor (pic)


Το πρώτο ποστάρισμα μετά την αποχώρηση της - Δείτε τι ανέβασε, δείτε τι έγραψε και η...σπόντα - Δείτε τι της γράφει ο κόσμος από κάτω στα σχόλια
Πελαγία Καζολέα: Η πρώην παίκτρια των Μαχητών, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο μεταφέρει τα συναισθήματα που έζησε το διάστημα της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο.

Η ανάρτηση της Πελαγίας μετά το Survivor 5

Survivor !!Ένα αναπάντεχο ταξίδι ζωης μολις τελείωσε !

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με υποστήριξατε,που ταυτιστηκατε ,που θυμωσατε,που γελάσετε ,που βγάλατε οποιοδήποτε συναισθημα !
Επεστρεψα χαρουμενη & υπερήφανη μη εχοντας αλλοιωσει το χαρακτήρα μου .
Ως γυναίκα παίχτρια του δυσκολότερου παιχνιδιού επιβίωσης θέλω να τονίσω σε ΟΛΕΣ εσάς να πιστεύετε στην δυναμη σας γιατί μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οποιοδήποτε δύσκολη συνθήκη & να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο ικανή -χρήσιμη .

Για μένα η αξία και η πραγματική νίκη ταυτίζετε με την αξιοπρεπη αποχώρηση .
Τα καλύτερα έρχονται..

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.